• A 39 hitelkártyát talált Neked
 • Első éves díj
 • THM

Cetelem Klubkártya

2 990 Ft
38,01%
 • 1% visszatérítés vásárlásokból
 • 5-15% kedvezmény a Cetelem Kedvezményprogramban
 
A hitelkártya éves díjai
Fő kártya díja az első évben:2 990 Ft/év
Fő kártya díja utána:2 990 Ft/év
Társkártya éves díjai ?
Társkártya díja az első évben:0 Ft/év
Társkártya díja utána:2 500 Ft/év
Egyéb díjak
Számlavezetési díj:260 Ft/hó
Késedelmi díj:3 700 Ft/hó
A hitelkártya használatával elérhető kedvezmények:
 • Amennyiben Klubkártyáddal vásárolsz, 1% visszatérítést kapsz.
  A fő- és társkártyás vásárlásokra egyaránt érvényes a jóváírás, de a virtuális kártya szolgáltatással az intereneten végrehajtott vásárlásokra nem vonatkozik.

 • A Cetelem Klub kedvezményprogram keretében Cetelem hitelkártyával való vásárláskor kedvezményeket kaphatsz a Cetelem Klub partnereinél.
  A kedvezmények partnertől függően 5-15%-osak lehetnek.
  A partnerüzletek és szolgáltatók felsorolása a Cetelem weboldalán megtalálható.

A hitelkártyán lévő tartozásból havonta minimum ennyit kell visszafizetni: Választható: 5-10%
A fennmaradó tartozásra a havi kamat: 2,55% (éves THM: 38,01%)

Egyéb feltételek, tudnivalók:
 • Életkor: minimum 18 év
 • Lakcím: magyarországi cím szükséges
 • Telefon: saját vezetékes vagy mobil és munkahelyi
 • Jövedelem: rendszeres jövedelem szükséges
 • Munkaviszony: minimum 3 hónap
Promóció | Rövid leírás

Budapest Bank Jóljáró kártya

0 Ft
39,88%
 
A hitelkártya éves díjai
Fő kártya díja az első évben:0 Ft/év
Fő kártya díja utána:0 Ft/év
Társkártya éves díjai ?
Társkártya díja az első évben:990 Ft/év
Társkártya díja utána:990 Ft/év
Egyéb díjak
Számlavezetési díj:65 Ft/hó
Késedelmi díj:3 468 Ft/hó
A hitelkártya használatával elérhető kedvezmények:
 • Az éves kártyadíj mértéke 5.100 Ft vagy 0 Ft. Az éves kártyadíj 0 Ft, amennyiben a hitelkeret kihasználtsága eléri a 70%-ot.

 • JÓLJÁRÓ csomag keretében 2015. január 5-től visszavonásig igényelt és jóváhagyott Főkártyák esetében a főkártya Bank általi elfogadásától számított 12 hónapig,
  - minden hazai vagy külföldi benzinkútnál történt vásárlás után az összeg 3%-nak egészértékét, havi 30 000 Ft költésig, havi maximum 900 Ft-ot;
  - minden élelmiszer áruházban (hiper- és szupermarketekben, pékségekben, valamint tej- és édesség-boltokban) történő vásárlás után az elköltött összeg
  2%-nak egészértékét, havi 45 000 Ft költésig, havi maximum 900 Ft-ot;
  - minden egyéb hazai vagy külföldi vásárlás után pedig az összeg 1%-nak egészértékét, havi 500 000 Ft költésig, havi maximum 5 000 Ft-ot;
  - kizárólag Biztosítotti Nyilatkozat megtétele esetén12 hónapig ingyenes Hitelfedezeti Biztosítás Plusz-t (utólagos visszatérítéssel) ad kedvezményként a Bank

A hitelkártyán lévő tartozásból havonta minimum ennyit kell visszafizetni: 5%
A fennmaradó tartozásra a havi kamat: 2,85% (éves THM: 39,88%)

Egyéb feltételek, tudnivalók:
 • Életkor: minimum 18 év
 • Bejelentett magyarországi állandó lakóhely
 • Telefon: saját vezetékes vagy mobil, és munkahelyi
 • Jövedelem: rendszeres jövedelem szükséges (60.000 Ft)
 • Munkaviszony: minimum 6 hónap
 • Nem szerepel a negatív KHR (Központi Hitelinformációs Rendszer) listáján 

Az éves kártyadíj mértéke 5.100 Ft vagy 0 Ft. Az éves kártyadíj 0 Ft, amennyiben a hitelkeret kihasználtsága eléri a 70%-ot a vizsgálat időpontjában. A vizsgálat időpontja a hitelkeret benyílásától (azaz a hitelkártyához tartozó hitelkeret megnyílásától) számított 3. teljes naptári hónap utolsó napja illetve ezt követően minden évben ugyanezen nap. A hitelkeret-kihasználtság vizsgálata az ügyfél teljes tartozására (minden, a hitelszámlán lekönyvelt és foglalásban lévő tranzakcióra, beterhelt kamatokra, díjakra és egyéb költségekre) kiterjed.
A jelen hirdetményben meghatározott időpontban és értékesítési pontokon Instant GO! kártyaként igényelt kártyák, illetve végleges kártyák, éves kártyadíj terhelési módszere:
Az éves kártyadíj mértéke 5.100 Ft vagy 0 Ft. Az Az éves kártyadíj 0 Ft, amennyiben a hitelkeret kihasználtsága eléri a 70%-ot a vizsgálat időpontjában. A vizsgálat időpontja a hitelkártya aktiválásától számított 3. teljes naptári hónap utolsó napja illetve ezt követően minden évben ugyanezen nap. A hitelkeret-kihasználtság vizsgálata az ügyfél teljes tartozására (minden, a hitelszámlán lekönyvelt és foglalásban lévő tranzakcióra, beterhelt kamatokra, díjakra és egyéb költségekre) kiterjed. A 70%-os kihasználtság vizsgálat minden esetben a vizsgálat napján rendelkezésre álló hitelkeretre vetítve kerül megállapításra. Amennyiben a vizsgálat időpontjáig az ügyfél nem aktiválta az Instant GO! kártya után rendelkezésre bocsátott végleges GO! kártyát, akkor a Kiegészítő Megállapodásban szereplő csökkentett hitelkerethez (Instant GO! kártya hitelkerete), ellenkező esetben a szerződésben szereplő (GO! kártya) hitelkerethez mérten történik a vizsgálat.

2016.06.23-tól megkötött szerződések esetén az éves vásárlási hitelkamat: 34,16%
Az itt közétett THM 375 000 forintra és 1 éves futamidőre vonatkozik, meghatározása az aktuális - nem kedvezményes - díjak (ideértve a kamatot, díjat, jutalékot, költséget), illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM a szerződés alapján fizetendő aktuális díjak (ideértve a kamatot, díjat, jutalékot, költséget) változatlanságát, - a hitel a legkorábbi időpontban történő lehívását, - a futamidő alatt 12 egyenlő törlesztőrészlet és a futamidő végére a teljes tartozás megfizetését feltételezi. A hatályos szabályozás értelmében a THM meghatározása során csak a vásárlási tranzakciók után felszámítandó kamat kerül figyelembe vételre, a készpénzfelvét után fizetendő kamat nem. A készpénzfelvét aktuális kamatát a Bank az adott hitelkártya konstrukcióra vonatkozó hirdetményben teszi közzé. Az egyedi THM mértéke az Ön jóváhagyott hitelkeret összegének, és a hitelkártya konstrukció díjainak függvénye. A hitelkártya készpénzfelvételre való használata a fenti értéknél magasabb teljes hiteldíj mutatót (THM) eredményez.
A Társhitelkártya első éves kártyadíja egy összegben, a Társhitelkártya aktiválása utáni napon terhelődik a hitelkártyaszámla terhére, majd ezt követően 12 havonta, függetlenül a hitelkeret kihasználtságától vagy attól, hogy a kártya (pótlás, csere stb.) aktiválása megtörtént-e.
A kamatmentesség csak vásárlási tranzakciókra vonatkozik, amennyiben teljes tartozását (beleértve a Hitelkártya kamatait, díjait stb.) visszafizeti esedékességkor. A 45 napos kamatmentesség arra a vásárlási tranzakció(k)ra vonatkozik, amelye(ke)t a kártyabirtokos az elszámolási időszak első napján (hónap első napja) hajt végre. Ettől kezdve a 45 napos periódus minden egyes további napon 1 nappal csökken. Készpénzfelvétel, illetve részletfizetés során a hitelszámlát a költések napjától számított hitelkamat terheli.
Amennyiben hitelkeretét részben, vagy egészben igénybe vette. Egyedi megállapodás alapján a Bank átállíthatja 3%-ra, legfeljebb 6 hónapra. A Bank a bírálat jogát fenntartja.
Éves készpénzfelvételi hitelkamat: 35,40%

 

Promóció | Rövid leírás

Budapest Bank Arany Hitelkártya

14 000 Ft
39,88%
 • Hotelekben és légitársaságoknál 3% kedvezmény
 • Vásárlások után 1% visszatérítés (max. 30.000 Ft/hó)
 
A hitelkártya éves díjai
Fő kártya díja az első évben:14 000 Ft/év
Fő kártya díja utána:14 000 Ft/év
Társkártya éves díjai ?
Társkártya díja az első évben:7 490 Ft/év
Társkártya díja utána:7 490 Ft/év
Egyéb díjak
Számlavezetési díj:200 Ft/hó
Késedelmi díj:3 468 Ft/hó
A hitelkártya használatával elérhető kedvezmények:
 • Minden hazai vagy külföldi vásárlás után, ami hotelben vagy utazási irodában vagy légitársaságok szolgáltatásainak igénybe vételekor (pl. repülőjegy-vásárlás, utasbiztosítás, stb.)
  történik, az elköltött összeg 3%-nak egészértékét, havi maximum 30 000 Ft-ot, egyéb hazai vagy külföldi vásárlások után pedig az elköltött összeg 1%-nak egészértékét, havi maximum 30 000 Ft-ot ad kedvezményként a bank.

A hitelkártyán lévő tartozásból havonta minimum ennyit kell visszafizetni: 5%
A fennmaradó tartozásra a havi kamat: 2,36% (éves THM: 39,88%)

Egyéb feltételek, tudnivalók:
 • Életkor: minimum 18 év
 • Bejelentett magyarországi állandó lakóhely
 • Telefon: saját vezetékes vagy mobil és munkahelyi
 • Jövedelem: rendszeres jövedelem szükséges (60.000 Ft)
 • Munkaviszony: minimum 6 hónap
 • Nem szerepel a negatív KHR (Központi Hitelinformációs Rendszer) listáján                                                                                                                     2016.06.23-tól megkötött szerződések esetén az éves vásárlási hitelkamat:28,29%
  Az itt közétett THM 500 000 forintra és 1 éves futamidőre vonatkozik, meghatározása az aktuális - nem kedvezményes - díjak (ideértve a kamatot, díjat, jutalékot, költséget), illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM a szerződés alapján fizetendő aktuális díjak (ideértve a kamatot, díjat, jutalékot, költséget) változatlanságát, - a hitel a legkorábbi időpontban történő lehívását, - a futamidő alatt 12 egyenlő törlesztőrészlet és a futamidő végére a teljes tartozás megfizetését feltételezi. A hatályos szabályozás értelmében a THM meghatározása során csak a vásárlási tranzakciók után felszámítandó kamat kerül figyelembe vételre, a készpénzfelvét után fizetendő kamat nem. A készpénzfelvét aktuális kamatát a Bank az adott hitelkártya konstrukcióra vonatkozó hirdetményben teszi közzé. Az egyedi THM mértéke az Ön jóváhagyott hitelkeret összegének, és a hitelkártya konstrukció díjainak függvénye. A hitelkártya készpénzfelvételre való használata a fenti értéknél magasabb teljes hiteldíj mutatót (THM) eredményez.
  A Társhitelkártya első éves kártyadíja egyösszegben, a Társhitelkártya aktiválása utáni napon terhelődik a hitelkártyaszámla terhére, majd ezt követően 12 havonta, függetlenül a hitelkeret kihasználtságától vagy attól, hogy a kártya (pótlás, csere stb.) aktiválása megtörtént-e.
  A kamatmentesség csak vásárlási tranzakciókra vonatkozik, amennyiben teljes tartozását (beleértve a Hitelkártya kamatait, díjait stb.) visszafizeti esedékességkor. A 45 napos kamatmentesség arra a vásárlási tranzakció(k)ra vonatkozik, amelye(ke)t a kártyabirtokos az elszámolási időszak első napján (hónap első napja) hajt végre. Ettől kezdve a 45 napos periódus minden egyes további napon 1 nappal csökken. Készpénzfelvétel, illetve részletfizetés során a hitelszámlát a költések napjától számított hitelkamat terheli.
  Amennyiben hitelkeretét részben, vagy egészben igénybe vette. Egyedi megállapodás alapján a Bank átállíthatja 3%-ra, legfeljebb 6 hónapra. A Bank a bírálat jogát fenntartja.
  Éves készpénzfelvételi hitelkamat: 35,40%.
  A Mobilbank Info Szolgáltatás első havi díja a szolgáltatás aktiválásának hónapjában terhelődik, függetlenül a hitelkeret kihasználtságától. Mobilbank Info szolgáltatás nem igényelhető. A Bank a Bővített Mobilbank elnevezésű szolgáltatást nyújtja, ahol a megszüntetett szolgáltatás havidíjával azonos havidíjért szélesebb körű szolgáltatást nyújt.
  2019.04. 01-től Mobilbank Info havonta telefonszámonként 448 Ft.

 

 

Promóció | Rövid leírás

Budapest Bank Go! Hitelkártya

0 Ft
39,88%
 • Tankolás 3%-kal olcsóbban (max. 900 Ft/hó)
 • Vásárlások után 1% visszatérítés (max. 5.000 Ft/hó)
 
A hitelkártya éves díjai
Fő kártya díja az első évben:0 Ft/év
Fő kártya díja utána:0 Ft/év
Társkártya éves díjai ?
Társkártya díja az első évben:990 Ft/év
Társkártya díja utána:990 Ft/év
Egyéb díjak
Számlavezetési díj:65 Ft/hó
Késedelmi díj:3 468 Ft/hó
A hitelkártya használatával elérhető kedvezmények:
 • Az éves kártyadíj mértéke 5.100 Ft vagy 0 Ft. Az éves kártyadíj 0 Ft, amennyiben a hitelkeret kihasználtsága eléri a 70%-ot.

  • Minden hazai vagy külföldi benzinkútnál történt vásárlás után az összeg 3%-nak egészértékét, havi maximum 900 Ft-ot, egyéb hazai vagy külföldi vásárlások után
   pedig az összeg 1%-
   nak egészértékét, havi maximum 5 000 Ft-ot ad kedvezményként a Bank.

   

A hitelkártyán lévő tartozásból havonta minimum ennyit kell visszafizetni: 5%
A fennmaradó tartozásra a havi kamat: 2,85% (éves THM: 39,88%)

Egyéb feltételek, tudnivalók:
 • Életkor: minimum 18 év
 • Bejelentett magyarországi állandó lakóhely
 • Telefon: saját vezetékes vagy mobil, és munkahelyi
 • Jövedelem: rendszeres jövedelem szükséges (60.000 Ft)
 • Munkaviszony: minimum 6 hónap
 • Nem szerepel a negatív KHR (Központi Hitelinformációs Rendszer) listáján

Az éves kártyadíj mértéke 5.100 Ft vagy 0 Ft. Az éves kártyadíj 0 Ft, amennyiben a hitelkeret kihasználtsága eléri a 70%-ot a vizsgálat időpontjában. A vizsgálat időpontja a hitelkeret benyílásától (azaz a hitelkártyához tartozó hitelkeret megnyílásától) számított 3. teljes naptári hónap utolsó napja illetve ezt követően minden évben ugyanezen nap. A hitelkeret-kihasználtság vizsgálata az ügyfél teljes tartozására (minden, a hitelszámlán lekönyvelt és foglalásban lévő tranzakcióra, beterhelt kamatokra, díjakra és egyéb költségekre) kiterjed.
A jelen hirdetményben meghatározott időpontban és értékesítési pontokon Instant GO! kártyaként igényelt kártyák, illetve végleges kártyák, éves kártyadíj terhelési módszere:
Az éves kártyadíj mértéke 5.100 Ft vagy 0 Ft. Az Az éves kártyadíj 0 Ft, amennyiben a hitelkeret kihasználtsága eléri a 70%-ot a vizsgálat időpontjában. A vizsgálat időpontja a hitelkártya aktiválásától számított 3. teljes naptári hónap utolsó napja illetve ezt követően minden évben ugyanezen nap. A hitelkeret-kihasználtság vizsgálata az ügyfél teljes tartozására (minden, a hitelszámlán lekönyvelt és foglalásban lévő tranzakcióra, beterhelt kamatokra, díjakra és egyéb költségekre) kiterjed. A 70%-os kihasználtság vizsgálat minden esetben a vizsgálat napján rendelkezésre álló hitelkeretre vetítve kerül megállapításra. Amennyiben a vizsgálat időpontjáig az ügyfél nem aktiválta az Instant GO! kártya után rendelkezésre bocsátott végleges GO! kártyát, akkor a Kiegészítő Megállapodásban szereplő csökkentett hitelkerethez (Instant GO! kártya hitelkerete), ellenkező esetben a szerződésben szereplő (GO! kártya) hitelkerethez mérten történik a vizsgálat.

2016.06.23-tól megkötött szerződések esetén az éves vásárlási hitelkamat: 34,16%
Az itt közétett THM 375 000 forintra és 1 éves futamidőre vonatkozik, meghatározása az aktuális - nem kedvezményes - díjak (ideértve a kamatot, díjat, jutalékot, költséget), illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM a szerződés alapján fizetendő aktuális díjak (ideértve a kamatot, díjat, jutalékot, költséget) változatlanságát, - a hitel a legkorábbi időpontban történő lehívását, - a futamidő alatt 12 egyenlő törlesztőrészlet és a futamidő végére a teljes tartozás megfizetését feltételezi. A hatályos szabályozás értelmében a THM meghatározása során csak a vásárlási tranzakciók után felszámítandó kamat kerül figyelembe vételre, a készpénzfelvét után fizetendő kamat nem. A készpénzfelvét aktuális kamatát a Bank az adott hitelkártya konstrukcióra vonatkozó hirdetményben teszi közzé. Az egyedi THM mértéke az Ön jóváhagyott hitelkeret összegének, és a hitelkártya konstrukció díjainak függvénye. A hitelkártya készpénzfelvételre való használata a fenti értéknél magasabb teljes hiteldíj mutatót (THM) eredményez.
A Társhitelkártya első éves kártyadíja egy összegben, a Társhitelkártya aktiválása utáni napon terhelődik a hitelkártyaszámla terhére, majd ezt követően 12 havonta, függetlenül a hitelkeret kihasználtságától vagy attól, hogy a kártya (pótlás, csere stb.) aktiválása megtörtént-e.
A kamatmentesség csak vásárlási tranzakciókra vonatkozik, amennyiben teljes tartozását (beleértve a Hitelkártya kamatait, díjait stb.) visszafizeti esedékességkor. A 45 napos kamatmentesség arra a vásárlási tranzakció(k)ra vonatkozik, amelye(ke)t a kártyabirtokos az elszámolási időszak első napján (hónap első napja) hajt végre. Ettől kezdve a 45 napos periódus minden egyes további napon 1 nappal csökken. Készpénzfelvétel, illetve részletfizetés során a hitelszámlát a költések napjától számított hitelkamat terheli.
Amennyiben hitelkeretét részben, vagy egészben igénybe vette. Egyedi megállapodás alapján a Bank átállíthatja 3%-ra, legfeljebb 6 hónapra. A Bank a bírálat jogát fenntartja.
Éves készpénzfelvételi hitelkamat: 35,40%

 

Promóció | Rövid leírás

Erste Bank Max Hitelkártya

5 779 Ft
39,76%
 
A hitelkártya éves díjai
Fő kártya díja az első évben:5 779 Ft/év
Fő kártya díja utána:5 779 Ft/év
Társkártya éves díjai ?
Társkártya díja az első évben:5 464 Ft/év
Társkártya díja utána:5 464 Ft/év
Egyéb díjak
Zárlati díj:290 Ft/hó
Késedelmi díj:4 516 Ft/hó
Kerettúllépési díj:4 516 Ft/hó
A hitelkártya használatával elérhető kedvezmények:
 • Amennyiben a vásárlási tranzakciók összege eléri a kibocsátási díj összegét, a bank a kibocsátási díjnak megfelelő összeget jóváírja a hitelkártyához kapcsolódó hitelszámlán, a hitelkártya fordulónapján.

 • Vásárlásaid után (pénzügyi instrumentumok vásárlásának kivételével) a vásárlás összegének 1%-át visszatéríti a bank Erste Forintok formájában.

  A vásárlási visszatérítési alap maximum 200.000 Ft, egy adott elszámolási időszakban legfeljebb ekkora összeg után ad visszatérítést a bank.

  Az összegyűjtött Erste Forintokat pénzvisszatérítésre válthatod be. Minimum beváltható összeg: 5000 Erste Forint. Amikor az összegyűjtött Erste Forintokat be szeretnéd váltani pénzvisszatérítésre, akkor a beváltás előtt legalább 1 munkanappal az Erste NetBankban kell ezt kezdeményezned.

 • Választhatsz 3 üzlet kategóriát, ahol a visszatérítésre +3% bónuszt kapsz, így ezekre a vásárlásaidra 4% visszatérítést ad a bank Erste Forintok formájában.

  Üzlet kategóriák: benzinkút, divat, otthon, barkács/kert, elektronikai áruházak, utazás, szépségápolás/egészség, szórakozás.

  Benzinkút üzlet kategória választása esetén maximum havonta 30.000 Ft összértékű vásárlásig ad visszatérítést a bank.

 • Az Erste Bank mobilbankárainál vagy helyszíni értékesítőinél (bizonyos plázákban) 2017. január 16-tól igényelt Erste Max Hitelkártya főkártya kibocsátási díja az akció idejére 0 Ft. Az akció 2017. január 16-tól visszavonásig érvényes.

 • Új Max Hitelkártya (főkártya) esetén a bank 5.000 forint csatlakozási bónuszt ad a feltételek teljesítése esetén.

A hitelkártyán lévő tartozásból havonta minimum ennyit kell visszafizetni: 5%, min. 2 000 Ft
A fennmaradó tartozásra a havi kamat: 2,72% (éves THM: 39,76%)

Egyéb feltételek, tudnivalók:
 • Életkor: 23-68 év
 • Lakcím: magyarországi cím szükséges
 • Telefon: saját vezetékes vagy mobil és munkahelyi
 • Jövedelem: minimum havi 61 000 Ft
 • Munkaviszony: minimum 6 hónap

K&H Bank World MasterCard plusz érintő hitelkártya

13 900 Ft
18,30%
 
A hitelkártya éves díjai
Fő kártya díja az első évben:13 900 Ft/év
Fő kártya díja utána:13 900 Ft/év
Társkártya éves díjai ?
Társkártya díja az első évben:13 900 Ft/év
Társkártya díja utána:13 900 Ft/év
Egyéb díjak
Késedelmi díj:3 194 Ft/hó
Kerettúllépési díj:3 194 Ft/hó
A hitelkártya használatával elérhető kedvezmények:
 • A visszatérítés mértéke üzemanyag kereskedelmi kategóriában 1%, utazás és külföldi vásárlás kategóriában 5%. Számlaszintű minimum vásárlási összeg 20.000 Ft, számlaszintű maximum visszatérítés 5.000 Ft.

 • K&H Biztosító által beépített utasbiztosítás is kapcsolódik a bankkártyához, amely utazásonként legfeljebb 30 napos időtartamra nyújt biztosítást.
  Díjmentes otthon asszisztencia szolgáltatás és díjmentes gépjármű asszisztencia szolgáltatás is kapcsolódik a kártyához.

 • A K&H World MasterCard Plusz Hitelkártyához további Prémium szolgáltatások kapcsolódnak (Accor Hotels kedvezmények, Hertz autókölcsönző kedvezmények, MasterCard Lounge utasváró ingyenes használata a budapesti Liszt Ferenc repülőtéren).

A hitelkártyán lévő tartozásból havonta minimum ennyit kell visszafizetni: 5%, min. 1 000 Ft
A fennmaradó tartozásra a havi kamat: 0,99% (éves THM: 18,30%)

Egyéb feltételek, tudnivalók:
 • Életkor: minimum 18 év
 • Lakcím: magyarországi cím szükséges
 • Telefon: saját vezetékes vagy mobil és munkahelyi
 • Jövedelem: bankfiókban és TeleCenteren keresztüli sztenderd igénylés esetén minimum havi 170.000 Ft
 • Munkaviszony: minimum 6 hónap. Határozott idejű munkaviszony esetén feltétel legalább 1 évre szóló munkaviszony igazolása
 • Legutolsó havi közüzemi számla.

K&H Bank VISA Classic érintő hitelkártya

1 900 Ft
24,30%
 
A hitelkártya éves díjai
Fő kártya díja az első évben:1 900 Ft/év
Fő kártya díja utána:1 900 Ft/év
Társkártya éves díjai ?
Társkártya díja az első évben:1 900 Ft/év
Társkártya díja utána:1 900 Ft/év
Egyéb díjak
Késedelmi díj:3 194 Ft/hó
Kerettúllépési díj:3 194 Ft/hó
A hitelkártya használatával elérhető kedvezmények:
 • A visszatérítés mértéke élelmiszer kereskedelmi kategóriában 1%. Számlaszintű minimum vásárlási összeg 20.000 Ft, számlaszintű maximum visszatérítés 1.000 Ft.

A hitelkártyán lévő tartozásból havonta minimum ennyit kell visszafizetni: 5%, min. 1 000 Ft
A fennmaradó tartozásra a havi kamat: 1,75% (éves THM: 24,30%)

Egyéb feltételek, tudnivalók:
 • Életkor: minimum 18 év
 • Lakcím: magyarországi cím szükséges
 • Telefon: saját vezetékes vagy mobil és munkahelyi
 • Jövedelem: minimum havi 80.000 Ft
 • Munkaviszony: minimum 6 hónap. Határozott idejű munkaviszony esetén feltétel legalább 1 évre szóló munkaviszony igazolása
 • Legutolsó havi közüzemi számla

K&H Bank MasterCard érintő hitelkártya

5 900 Ft
26,00%
 
A hitelkártya éves díjai
Fő kártya díja az első évben:5 900 Ft/év
Fő kártya díja utána:5 900 Ft/év
Társkártya éves díjai ?
Társkártya díja az első évben:5 900 Ft/év
Társkártya díja utána:5 900 Ft/év
Egyéb díjak
Késedelmi díj:3 194 Ft/hó
Kerettúllépési díj:3 194 Ft/hó
A hitelkártya használatával elérhető kedvezmények:
 • A visszatérítés mértéke élelmiszer kereskedelmi kategóriában 1%, kultúra és szórakozás kategóriában 3%, divat kategóriában 3%, üzemanyag kategóriában 1%. Számlaszintű minimum vásárlási összeg 20.000 Ft, számlaszintű maximum visszatérítés 4.000 Ft.

A hitelkártyán lévő tartozásból havonta minimum ennyit kell visszafizetni: 5%, min. 1 000 Ft
A fennmaradó tartozásra a havi kamat: 1,75% (éves THM: 26,00%)

Egyéb feltételek, tudnivalók:
 • Életkor: minimum 18 év
 • Lakcím: magyarországi cím szükséges
 • Telefon: saját vezetékes vagy mobil és munkahelyi
 • Jövedelem: minimum havi 80.000 Ft
 • Munkaviszony: minimum 6 hónap. Határozott idejű munkaviszony esetén feltétel legalább 1 évre szóló munkaviszony igazolása
 • Legutolsó havi közüzemi számla

Takarék Autós Hitelkártya

0 Ft
33,06%
 
A hitelkártya éves díjai
Fő kártya díja az első évben:0 Ft/év
Fő kártya díja utána:5 129 Ft/év
Egyéb díjak
Késedelmi díj:4 626 Ft/hó
A hitelkártya használatával elérhető kedvezmények:
 • Bármely benzinkúton alkalmanként az összegtől függően 2-3%, max. 1.000 Ft visszatérítés.

 • Egyéb elfogadónál, 5.000 Ft feletti hitelkártyás vásárlás esetén összegtől függően 0,25-1% pénzvisszatérítés. Havonta legfeljebb 400.000 Ft összesített vásárlási összegig érvényesíthető a kedvezmény.

 • Cserélje jobbra akcióban igényelt hitelkártya esetén további 50% kedvezményt biztosít a bank a kártya második éves díjából, ha a főkártyaigénylő a hitelkártya igénylésekor megjelölt, már meglévő hitelkártyáját az igénylést követő 6 hónapon belül igazoltan megszüntette.

  A Cserélje jobbra akciónban igényelt hitelkártyákhoz kapcsolódó SMS szolgáltatás havi díja a kártyakibocsátást követő első 3 hónapban visszatérí-tésre kerül

A hitelkártyán lévő tartozásból havonta minimum ennyit kell visszafizetni: 5%, min. 2788 Ft
A fennmaradó tartozásra a havi kamat: 2,23% (éves THM: 33,06%)

Egyéb feltételek, tudnivalók:
 • Életkor: minimum 21 év
 • Lakcím: magyarországi cím szükséges
 • Telefon: saját vezetékes vagy mobil és munkahelyi
 • Jövedelem: minimum havi 75 000 Ft
 • Munkaviszony: minimum 6 hónap

Takarék Extra Hitelkártya

0 Ft
33,06%
 
A hitelkártya éves díjai
Fő kártya díja az első évben:0 Ft/év
Fő kártya díja utána:5 129 Ft/év
Társkártya éves díjai ?
Társkártya díja az első évben:0 Ft/év
Társkártya díja utána:5 129 Ft/év
Egyéb díjak
Késedelmi díj:4 626 Ft/hó
A hitelkártya használatával elérhető kedvezmények:
 • Bármely elfogadónál, a fizetett összegtől függetlenül 1% pénzvisszatérítés. Havonta legfeljebb 400.000 Ft összesített vásárlási összegig érvényesíthető a kedvezmény.

 • A kártyához külföldre szóló baleset- betegség-, poggyász és utazási biztosítás kapcsolódik, amelynek díját az éves kártyadíj tartalmazza.

 • Takarék Extra Hitelkártyával 1% a pénzvisszatérítés, havonta legfeljebb 4.000 forint.

 • Cserélje jobbra akcióban igényelt hitelkártya esetén további 50% kedvezményt biztosít a bank a kártya második éves díjából, ha a főkártyaigénylő a hitelkártya igénylésekor megjelölt, már meglévő hitelkártyáját az igénylést követő 6 hónapon belül igazoltan megszüntette.

  A Cserélje jobbra akciónban igényelt hitelkártyákhoz kapcsolódó SMS szolgáltatás havi díja a kártyakibocsátást követő első 3 hónapban visszatérí-tésre kerül

A hitelkártyán lévő tartozásból havonta minimum ennyit kell visszafizetni: 5%, min. 2788 Ft
A fennmaradó tartozásra a havi kamat: 2,23% (éves THM: 33,06%)

Egyéb feltételek, tudnivalók:
 • Életkor: minimum 21 év
 • Lakcím: magyarországi cím szükséges
 • Telefon: saját vezetékes vagy mobil és munkahelyi
 • Jövedelem: minimum havi 75 000 Ft
 • Munkaviszony: minimum 6 hónap

OTP Bank MasterCard Multipont érintő hitelkártya

5 957 Ft
33,50%
 
A hitelkártya éves díjai
Fő kártya díja az első évben:5 957 Ft/év
Fő kártya díja utána:3 714 Ft/év
Társkártya éves díjai ?
Társkártya díja az első évben:5 587 Ft/év
Társkártya díja utána:3 344 Ft/év
Egyéb díjak
Zárlati díj:281 Ft/hó
Késedelmi díj:3 695 Ft/hó
Kerettúllépési díj:2 559 Ft/hó
A hitelkártya használatával elérhető kedvezmények:
 • Négyszeres pontot gyűjthetsz a Multipont Partnereknél történő vásárlások után (A Multipont Törzsvásárlói kártyákhoz képest. A mindenkori Multipont pontgyűjtési szabályokat a www.multipont.hu honlapon tekintheted meg), amelyeket a pontbeváltó partnereknél 1 pont=1 forint értékben azonnal levásárolhatsz.
  Tranzakciós díjak nélkül vásárolhatsz belföldön, külföldön és az interneten.

  A főkártya éves díja utólag jóváírásra kerül, ha a hitelkártyával végzett éves forgalom eléri az 1. évben a 400.000 Ft-ot, majd a 2. évtől a 750.000 Ft-ot, késedelembe esés nélkül. Az éves főkártya díj felszámítása előre történik évente, a kártya gyártásának hónapjában. A kedvezmény pót- vagy meglévő hitelszámlához rendelt új kártyára nem érvényes
  Hitelkártya-összehasonlítónk a hitelkártyák teljes éves díját mutatja.

 • Kártyáddal vásárolva pénzvisszatérítést kaphatsz az OTP Kedvezményprogramban. A kedvezmény igénybevételének részletei az internetbankban és a SmartBank mobil alkalmazásban találhatóak meg.

 • Új hitelkártya igénylésekor, az ügyfél által kezdeményezett szerződéskötés esetén 2.000 Ft belépési bónuszt ad a bank.

A hitelkártyán lévő tartozásból havonta minimum ennyit kell visszafizetni: 5%, min, 5 000 Ft
A fennmaradó tartozásra a havi kamat: 2,19% (éves THM: 33,50%)

Egyéb feltételek, tudnivalók:
 • Életkor: minimum 18 év
 • Lakcím: magyarországi cím szükséges
 • Telefon: saját vezetékes vagy mobil és munkahelyi
 • Jövedelem: legalább a mindenkori nettó minimálbér
 • Munkaviszony: minimum 3 hónap

Duna Takarék Bank Hitelkártya

0 Ft
34,81%
 
A hitelkártya éves díjai
Fő kártya díja az első évben:0 Ft/év
Fő kártya díja utána:2 990 Ft/év
Társkártya éves díjai ?
Társkártya díja az első évben:3 000 Ft/év
Társkártya díja utána:3 000 Ft/év
Egyéb díjak
Késedelmi díj:1 000 Ft/hó

A hitelkártyán lévő tartozásból havonta minimum ennyit kell visszafizetni: 10%
A fennmaradó tartozásra a havi kamat: 2,50% (éves THM: 34,81%)

Egyéb feltételek, tudnivalók:
 • Életkor: minimum 18 év
 • Lakcím: magyarországi cím szükséges
 • Telefon: saját vezetékes vagy mobil és munkahelyi
 • Jövedelem: rendszeres jövedelem szükséges
 • Munkaviszony: minimum 3 hónap

OTP Bank MasterCard Arany Érintő Hitelkártya

18 077 Ft
35,30%
 
A hitelkártya éves díjai
Fő kártya díja az első évben:18 077 Ft/év
Fő kártya díja utána:15 834 Ft/év
Társkártya éves díjai ?
Társkártya díja az első évben:18 077 Ft/év
Társkártya díja utána:10 800 Ft/év
Egyéb díjak
Zárlati díj:281 Ft/hó
Késedelmi díj:4 515 Ft/hó
Kerettúllépési díj:4 515 Ft/hó
A hitelkártya használatával elérhető kedvezmények:
 • Külföldi utazások alkalmával teljes körű baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás.

 • Kártyáddal vásárolva pénzvisszatérítést kaphatsz az OTP Kedvezményprogramban. A kedvezmény igénybevételének részletei az internetbankban és a SmartBank mobil alkalmazásban találhatóak meg.

 • Új hitelkártya igénylésekor, az ügyfél által kezdeményezett szerződéskötés esetén 2.000 Ft belépési bónuszt ad a bank.

A hitelkártyán lévő tartozásból havonta minimum ennyit kell visszafizetni: 5%, min. 5 000 Ft
A fennmaradó tartozásra a havi kamat: 2,19% (éves THM: 35,30%)

Egyéb feltételek, tudnivalók:
 • Életkor: minimum 18 év
 • Lakcím: magyarországi cím szükséges
 • Telefon: saját vezetékes vagy mobil és munkahelyi
 • Jövedelem: minimum havi 170.000 Ft
 • Munkaviszony: minimum 3 hónap

Aegon Kártya

0 Ft
35,97%
 
A hitelkártya éves díjai
Fő kártya díja az első évben:0 Ft/év
Fő kártya díja utána:0 Ft/év
Társkártya éves díjai ?
Társkártya díja az első évben:990 Ft/év
Társkártya díja utána:990 Ft/év
Egyéb díjak
Számlavezetési díj:399 Ft/hó
Késedelmi díj:3 468 Ft/hó
A hitelkártya használatával elérhető kedvezmények:
 • Minden Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. és jogelődje által értékesített egyéni lakás- és casco biztosítási díj csoportos beszedési megbízás vagy rendszeres bankkártyás díjfizetés útján fizetett összeg 5%-ának egészértékét kapja az ügyfél kedvezményként.

 • Az Aegon Kártya terhére csoportos beszedési megbízással vagy rendszeres bankkártyás díjfizetés útján fizetett Aegon csoport termékek díjai után 3% kedvezményt biztosítanak.

 • Minden hazai vagy külföldi benzinkútnál,
  minden élelmiszer áruházban (hiper- és szupermarketekben, pékségekben, valamint tej- és édesség-boltokban),
  minden hazai vagy külföldi vásárlás után, ami hotelben, utazási irodában vagy légitársaságok szolgáltatásainak igénybe vételekor, az elköltött összeg 2%-ának egészértékét, havonta összesen maximum 2.000 Ft kedvezményt nyújt a bank.

 • Minden hazai vagy külföldi vásárlási tranzakció után az elköltött összeg 1%-át, de havi maximum 5.000 forintot ad kedvezményként a bank.

A hitelkártyán lévő tartozásból havonta minimum ennyit kell visszafizetni: 5%
A fennmaradó tartozásra a havi kamat: 2,45% (éves THM: 35,97%)

Egyéb feltételek, tudnivalók:
 • Életkor: minimum 18 év
 • Lakcím: magyarországi cím szükséges
 • Telefon: saját vezetékes vagy mobil, és munkahelyi
 • Jövedelem: minimum havi 60 000 Ft
 • Munkaviszony: minimum 6 hónap

MKB Bank Energia Plusz Hitelkártya

4 900 Ft
36,10%
 
A hitelkártya éves díjai
Fő kártya díja az első évben:4 900 Ft/év
Fő kártya díja utána:4 900 Ft/év
Társkártya éves díjai ?
Társkártya díja az első évben:4 900 Ft/év
Társkártya díja utána:4 900 Ft/év
Egyéb díjak
Zárlati díj:499 Ft/hó
Késedelmi díj:3 500 Ft/hó
Kerettúllépési díj:5 000 Ft/hó
A hitelkártya használatával elérhető kedvezmények:
 • Havidíj mentes a MobilBANKár, a TeleBANKár és a NetBANKár szolgáltatás.

 • Amennyiben havonta legalább 30.000 Ft értékben vásárolsz a hitelkártyáddal, akkor 1%-os, maximum havi 5.000 Ft pénzvisszatérítésben részesülsz.

  A pénzvisszatérítés/támogatás 10% (maximum havonta 1.000 Ft) az NKM Földgázszolgáltató Zrt. és az NKM Áramszolgáltató Zrt. részére - a hitelkártyaszámla terhére - teljesített csoportos beszedések után.

A hitelkártyán lévő tartozásból havonta minimum ennyit kell visszafizetni: 5%, min. 2 000 Ft
A fennmaradó tartozásra a havi kamat: 2,37% (éves THM: 36,10%)

Egyéb feltételek, tudnivalók:
 • Életkor: minimum 18 év
 • Lakcím: magyarországi cím szükséges
 • Telefon: saját vezetékes vagy mobil és munkahelyi
 • Jövedelem: minimum havi 65.000 Ft
 • Munkaviszony: minimum 3 hónap

Auchan Kártya

0 Ft
36,83%
 
A hitelkártya éves díjai
Fő kártya díja az első évben:0 Ft/év
Fő kártya díja utána:3 300 Ft/év
Társkártya éves díjai ?
Társkártya díja az első évben:1 650 Ft/év
Társkártya díja utána:1 650 Ft/év
Egyéb díjak
Számlavezetési díj:250 Ft/hó
Késedelmi díj:500 Ft/hó
A hitelkártya használatával elérhető kedvezmények:
 • Az Auchan kártya Program keretében egy kártyán belül használhatod az eddigi Bevásárlókártya és az Auchan Bizalomkártya előnyeit. Az eddigi visszatérítések és jóváírások helyett Bizalompontokban kapod vissza vásárlásaid után járó kedvezményeidet.

  Az Auchan kártya nemzetközi hitelkártya is egyben – minden MasterCard elfogadóhelyen használható fizetésre vagy készpénz felvételre bankjegykiadó automatából külföldön is, vagy akár az interneten. A visszafizetés formája megválasztható, lehet egyösszegű fizetés vagy részletfizetés.

  Auchan kártyával történő fizetéskor:

  • Minden nap minden Auchan áruházban történő vásárlás után háromszoros Bizalompont jár
  • Minden nap minden Auchan benzinkúton történő tankolás után literenként háromszoros Bizalompont jár (automata benzinkút kivételével)
  • Minden nap 5% azonnali kedvezmény jár az Auchan sajátmárkás termékekre
  • Minden nap 10 Bizalompont jár 1000 forintonként az Auchanon kívüli vásárlások összegéből
  • Plusz3 opció, mellyel akár egy gombnyomással 3 havi kamatmentes részletben is visszafizetheted vásárlásodat

A hitelkártyán lévő tartozásból havonta minimum ennyit kell visszafizetni: 5%
A fennmaradó tartozásra a havi kamat: 2,94% (éves THM: 36,83%)

Egyéb feltételek, tudnivalók:
 • Online is igényelhető!
 • 18 év feletti életkor, természetes személy
 • Magyarországon levő állandó lakcím
 • Igazolt, rendszeres jövedelem
 • Munkahely, vagy a munkavégzés helyén telefonon való közvetlen elérhetőség
 • Nyugdíjasok, nevelőszülők esetében a lakcím kártyára bejegyzett tartózkodási címen vezetékes telefonon való közvetlen elérhetőség
 • munkaviszonyában nem áll próbaidő vagy felmondás alatt

 

MKB Bank EasyCard Hitelkártya

4 900 Ft
37,00%
 
A hitelkártya éves díjai
Fő kártya díja az első évben:4 900 Ft/év
Fő kártya díja utána:4 900 Ft/év
Társkártya éves díjai ?
Társkártya díja az első évben:4 900 Ft/év
Társkártya díja utána:4 900 Ft/év
Egyéb díjak
Zárlati díj:249 Ft/hó
Késedelmi díj:3 500 Ft/hó
Kerettúllépési díj:5 000 Ft/hó
A hitelkártya használatával elérhető kedvezmények:
 • Havidíj mentes a MobilBANKár, a TeleBANKár és a NetBANKár szolgáltatás.

 • Amennyiben havonta legalább 30.000 Ft értékben vásárolsz a hitelkártyáddal vagy csoportos beszedési megbízást adsz a hitelszámlád terhére, akkor 1%-os, maximum havi 10.000 Ft pénzvisszatérítésben részesülsz.

A hitelkártyán lévő tartozásból havonta minimum ennyit kell visszafizetni: 5%, min. 2 000 Ft
A fennmaradó tartozásra a havi kamat: 2,49% (éves THM: 37,00%)

Egyéb feltételek, tudnivalók:
 • Életkor: minimum 18 év
 • Lakcím: magyarországi cím szükséges
 • Telefon: saját vezetékes vagy mobil és munkahelyi
 • Jövedelem: minimum havi 65 000 Ft
 • Munkaviszony: minimum 3 hónap

CIB Optimum Hitelkártya

1 400 Ft
37,15%
 
A hitelkártya éves díjai
Fő kártya díja az első évben:1 400 Ft/év
Fő kártya díja utána:2 800 Ft/év
Társkártya éves díjai ?
Társkártya díja az első évben:2 800 Ft/év
Társkártya díja utána:2 800 Ft/év
Egyéb díjak
Számlavezetési díj:250 Ft/hó
Késedelmi díj:3 254 Ft/hó
Kerettúllépési díj:2 712 Ft/hó
A hitelkártya használatával elérhető kedvezmények:
 • A vásárlások után negyedévente jóváírás jár, melynek mértéke a CIB Hitelkártyával a negyedéves promóciós időszak alatt történt forint vásárlásokkal felhasznált összegek 1%-a, továbbá a választott negyedéves kategóriában történt forint vásárlások után további 2%, de összesen a negyedéves időszakra maximum 12.500 Ft. A visszatérítés minden negyedév során külön regisztrációhoz kötött.

 • Értesüljön bankkártyás tranzakcióiról, töltse le a CIB Bank mobilalkalmazást és állítsa be az Okos értesítéseket, vagy kérjen CIB Kártyafigyelő SMS Szolgáltatást

A hitelkártyán lévő tartozásból havonta minimum ennyit kell visszafizetni: 5,5%, min. 3 000 Ft
A fennmaradó tartozásra a havi kamat: 2,47% (éves THM: 37,15%)

Egyéb feltételek, tudnivalók:
 • Életkor: 20-65 év
 • Lakcím: magyarországi cím szükséges
 • Telefon: saját vezetékes vagy mobil, és munkahelyi
 • Jövedelem: minimum havi 85 000 Ft
 • Alkalmazottak esetén minimum 3 hónap munkaviszony

CIB Optimum Hitelkártyára vonatkozó reprezentatív példa 1. évre: 375 000 Ft hitelösszeg, 2,47% mértékű havi hitelkamat, 2800 Ft összegű főkártya díj, 250 Ft havi zárlati díj figyelembevételével, a hitelkeret teljes díja 105 694 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 480 694 Ft. A hitelkamat típusa változó.

UniCredit Narancs Hitelkártya

0 Ft
37,28%
 
A hitelkártya éves díjai
Fő kártya díja az első évben:0 Ft/év
Fő kártya díja utána:4 700 Ft/év
Társkártya éves díjai ?
Társkártya díja az első évben:0 Ft/év
Társkártya díja utána:3 500 Ft/év
Egyéb díjak
Zárlati díj:150 Ft/hó
Késedelmi díj:2 700 Ft/hó
Kerettúllépési díj:2 700 Ft/hó

A hitelkártyán lévő tartozásból havonta minimum ennyit kell visszafizetni: 5%, min. 5 000 Ft
A fennmaradó tartozásra a havi kamat: 2,24% (éves THM: 37,28%)

Egyéb feltételek, tudnivalók:
 • Életkor: minimum 18 év
 • Lakcím: magyarországi cím szükséges
 • Telefon: saját vezetékes vagy mobil és munkahelyi
 • Jövedelem: legalább minimálbér
 • Munkaviszony: minimum 3 hónap

UniCredit Kék Hitelkártya

0 Ft
37,28%
 
A hitelkártya éves díjai
Fő kártya díja az első évben:0 Ft/év
Fő kártya díja utána:6 150 Ft/év
Társkártya éves díjai ?
Társkártya díja az első évben:0 Ft/év
Társkártya díja utána:4 700 Ft/év
Egyéb díjak
Zárlati díj:150 Ft/hó
Késedelmi díj:2 700 Ft/hó
Kerettúllépési díj:2 700 Ft/hó
A hitelkártya használatával elérhető kedvezmények:
 • A hitelkártyához ingyenes külföldi utazási, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás, valamint asszisztenciaszolgáltatás kapcsolódik.

A hitelkártyán lévő tartozásból havonta minimum ennyit kell visszafizetni: 5%, min. 5 000 Ft
A fennmaradó tartozásra a havi kamat: 2,24% (éves THM: 37,28%)

Egyéb feltételek, tudnivalók:
 • Életkor: minimum 18 év
 • Lakcím: magyarországi cím szükséges
 • Telefon: saját vezetékes vagy mobil és munkahelyi
 • Jövedelem: legalább minimálbér
 • Munkaviszony: minimum 3 hónap

Raiffeisen OneCard Standard Hitelkártya

0 Ft
37,60%
 
A hitelkártya éves díjai
Fő kártya díja az első évben:0 Ft/év
Fő kártya díja utána:0 Ft/év
Egyéb díjak
Zárlati díj:602 Ft/hó
Késedelmi díj:4 380 Ft/hó
Kerettúllépési díj:4 380 Ft/hó
A hitelkártya használatával elérhető kedvezmények:
 • A bank a vásárlási tranzakciók után változó mértékű pénzvisszatérítést nyújt negyedévente és összesen max. 10.000 Ft értékben.
  Élelmiszerüzletekben, hiper- és szupermarketekben történt vásárlások és hitelkártya-számlájáról kiegyenlített csoportos beszedési megbízásai után 1% visszatérítés jár.
  Műszaki és elektronikai áruházakban történt vásárlások után 3%, míg a negyedévente változó szolgáltatási kategóriákban végrehajtott vásárlások esetében 5% visszatérítés jár.

 • A OneCard hitelkártya állandó és időszakos kedvezményeket nyújt a Raiffeisen Bank kedvezményadó partnereinél. A kedvezmények mértéke 3%-tól 20%-ig terjedhet.

 • A feltüntetett kamat és THM 200.000 Ft és afeletti hitelkeretre érvényes.

 • 2019. július 1-től október 30-ig az 5%-os visszatérítést nyújtó, bank által meghatározott szolgáltatási kategória: "Nyaralás és utazás". Kapcsolódó szolgáltatások: repülőjegy, szállás, utazási irodában fizetett utazás.

A hitelkártyán lévő tartozásból havonta minimum ennyit kell visszafizetni: 5% min. 5000 Ft
A fennmaradó tartozásra a havi kamat: 2,49% (éves THM: 37,60%)

Egyéb feltételek, tudnivalók:
 • Életkor: minimum 18 év
 • Lakcím: magyarországi cím szükséges
 • Telefon: saját vezetékes vagy mobil, és munkahelyi
 • Jövedelem: minimum havi 90 000 Ft
 • Munkaviszony: minimum 6 hónap
 • Min. 2 hónapos bankszámlamúlt bármely hazai kereskedelmi banknál

OTP Bank MasterCard Klasszik Érintő Hitelkártya

5 957 Ft
37,60%
 
A hitelkártya éves díjai
Fő kártya díja az első évben:5 957 Ft/év
Fő kártya díja utána:3 714 Ft/év
Társkártya éves díjai ?
Társkártya díja az első évben:5 587 Ft/év
Társkártya díja utána:3 344 Ft/év
Egyéb díjak
Zárlati díj:281 Ft/hó
Késedelmi díj:4 515 Ft/hó
Kerettúllépési díj:4 515 Ft/hó
A hitelkártya használatával elérhető kedvezmények:
 • Kártyáddal vásárolva pénzvisszatérítést kaphatsz az OTP Kedvezményprogramban. A kedvezmény igénybevételének részletei az internetbankban és a SmartBank mobil alkalmazásban találhatóak meg.

 • Az első éves kártyadíj levásárolható. Amennyiben a szerződéskötést követő 45 napon belül a hitelkártyával végrehajtott vásárlások összege eléri az éves kártyadíj mértékét, akkor a bank utólag jóváírja az éves kártyadíjat. Összehasonlító kalkulátorunk teljesítettnek veszi ezt a feltételt, így 0 Ft első éves díjat mutat.

 • Új hitelkártya igénylésekor, az ügyfél által kezdeményezett szerződéskötés esetén 2.000 Ft belépési bónuszt ad a bank.

A hitelkártyán lévő tartozásból havonta minimum ennyit kell visszafizetni: 5%, min, 5 000 Ft
A fennmaradó tartozásra a havi kamat: 2,60% (éves THM: 37,60%)

Egyéb feltételek, tudnivalók:
 • Életkor: minimum 18 év
 • Lakcím: magyarországi cím szükséges
 • Telefon: saját vezetékes vagy mobil és munkahelyi
 • Jövedelem: minimum nettó 75.000 Ft
 • Munkaviszony: minimum 3 hónap

OTP Bank VISA Klasszik Érintő Hitelkártya

3 714 Ft
37,60%
 
A hitelkártya éves díjai
Fő kártya díja az első évben:3 714 Ft/év
Fő kártya díja utána:3 714 Ft/év
Társkártya éves díjai ?
Társkártya díja az első évben:3 344 Ft/év
Társkártya díja utána:3 344 Ft/év
Egyéb díjak
Zárlati díj:281 Ft/hó
Késedelmi díj:4 515 Ft/hó
Kerettúllépési díj:4 515 Ft/hó
A hitelkártya használatával elérhető kedvezmények:
 • Kártyáddal vásárolva pénzvisszatérítést kaphatsz az OTP Kedvezményprogramban. A kedvezmény igénybevételének részletei az internetbankban és a SmartBank mobil alkalmazásban találhatóak meg.

 • Az első éves kártyadíj levásárolható. Amennyiben a szerződéskötést követő 45 napon belül a hitelkártyával végrehajtott vásárlások összege eléri az éves kártyadíj mértékét, akkor a bank utólag jóváírja az éves kártyadíjat. Összehasonlító kalkulátorunk teljesítettnek veszi ezt a feltételt, így 0 Ft első éves díjat mutat.

 • Új hitelkártya igénylésekor, az ügyfél által kezdeményezett szerződéskötés esetén 2.000 Ft belépési bónuszt ad a bank.

A hitelkártyán lévő tartozásból havonta minimum ennyit kell visszafizetni: 5%, min. 5 000 Ft
A fennmaradó tartozásra a havi kamat: 2,60% (éves THM: 37,60%)

Egyéb feltételek, tudnivalók:
 • Életkor: minimum 18 év
 • Lakcím: magyarországi cím szükséges
 • Telefon: saját vezetékes vagy mobil és munkahelyi
 • Jövedelem: minimum nettó 75.000 Ft
 • Munkaviszony: minimum 3 hónap

Cetelem Hitelkártya - Unembossed

2 990 Ft
38,01%
 
A hitelkártya éves díjai
Fő kártya díja az első évben:2 990 Ft/év
Fő kártya díja utána:2 990 Ft/év
Társkártya éves díjai ?
Társkártya díja az első évben:0 Ft/év
Társkártya díja utána:2 500 Ft/év
Egyéb díjak
Számlavezetési díj:260 Ft/hó
Késedelmi díj:3 700 Ft/hó
A hitelkártya használatával elérhető kedvezmények:
 • A Cetelem Klub kedvezményprogram keretében Cetelem hitelkártyával való vásárláskor kedvezményeket kaphatsz a Cetelem Klub partnereinél.
  A kedvezmények partnertől függően 5-15%-osak lehetnek.
  A partnerüzletek és szolgáltatók felsorolása a Cetelem weboldalán megtalálható.

A hitelkártyán lévő tartozásból havonta minimum ennyit kell visszafizetni: Választható: 5-10%
A fennmaradó tartozásra a havi kamat: 2,55% (éves THM: 38,01%)

Egyéb feltételek, tudnivalók:
 • Életkor: minimum 18 év
 • Lakcím: magyarországi cím szükséges
 • Telefon: saját vezetékes vagy mobil és munkahelyi
 • Jövedelem: rendszeres jövedelem szükséges
 • Munkaviszony: minimum 3 hónap

UniCredit Platina Hitelkártya

33 295 Ft
38,27%
 
A hitelkártya éves díjai
Fő kártya díja az első évben:33 295 Ft/év
Fő kártya díja utána:23 300 Ft/év
Társkártya éves díjai ?
Társkártya díja az első évben:30 795 Ft/év
Társkártya díja utána:20 800 Ft/év
Egyéb díjak
Késedelmi díj:2 700 Ft/hó
Kerettúllépési díj:2 700 Ft/hó

A hitelkártyán lévő tartozásból havonta minimum ennyit kell visszafizetni: 5%, min. 5 000 Ft
A fennmaradó tartozásra a havi kamat: 2,24% (éves THM: 38,27%)

Egyéb feltételek, tudnivalók:
 • Életkor: minimum 18 év
 • Lakcím: magyarországi cím szükséges
 • Telefon: saját vezetékes vagy mobil és munkahelyi
 • Jövedelem: rendszeres jövedelem szükséges
 • Munkaviszony: minimum 3 hónap

OTP Bank MasterCard Bonus Hitelkártya

0 Ft
38,30%
 
A hitelkártya éves díjai
Fő kártya díja az első évben:0 Ft/év
Fő kártya díja utána:4 198 Ft/év
Társkártya éves díjai ?
Társkártya díja az első évben:0 Ft/év
Társkártya díja utána:3 154 Ft/év
Egyéb díjak
Zárlati díj:281 Ft/hó
Késedelmi díj:4 515 Ft/hó
Kerettúllépési díj:4 515 Ft/hó
A hitelkártya használatával elérhető kedvezmények:
 • Fő- és társ hitelkártyás vásárlások kummulált összege valamint a hitelszámla terhére adott szolgáltatói beszedések (közüzemi számlák) összege alapján a bank az éves költések 1%-át írja jóvá a kártyabirtokos hitelszámláján. Ezen kívül az állandó partnereknél (MOL, LIDL, C&A) történő vásárlások után a bank +2% extra vásárlási visszatérítést ad, de maximum havi 2.500 Ft-ot, maximum évi 30.000 Ft-ig.

 • Az első éves kártyadíj levásárolható. Amennyiben a szerződéskötést követő 45 napon belül a hitelkártyával végrehajtott vásárlások összege eléri az éves kártyadíj mértékét, akkor a bank utólag jóváírja az éves kártyadíjat. Összehasonlító kalkulátorunk teljesítettnek veszi ezt a feltételt, így 0 Ft első éves díjat mutat.

  A hitelkártyához utazási balesetbiztosítás is kapcsolódik.

 • Kártyáddal vásárolva pénzvisszatérítést kaphatsz az OTP Kedvezményprogramban. A kedvezmény igénybevételének részletei az internetbankban és a SmartBank mobil alkalmazásban találhatóak meg.

 • Új hitelkártya igénylésekor, az ügyfél által kezdeményezett szerződéskötés esetén 2.000 Ft belépési bónuszt ad a bank.

A hitelkártyán lévő tartozásból havonta minimum ennyit kell visszafizetni: 5%, min. 5 000 Ft
A fennmaradó tartozásra a havi kamat: 2,64% (éves THM: 38,30%)

Egyéb feltételek, tudnivalók:
 • Életkor: minimum 18 év
 • Lakcím: magyarországi cím szükséges
 • Telefon: saját vezetékes vagy mobil és munkahelyi
 • Jövedelem: minimum nettó 80.000 Ft
 • Munkaviszony: minimum 3 hónap

UniCredit Arany Hitelkártya

24 800 Ft
38,31%
 
A hitelkártya éves díjai
Fő kártya díja az első évben:24 800 Ft/év
Fő kártya díja utána:18 800 Ft/év
Társkártya éves díjai ?
Társkártya díja az első évben:22 300 Ft/év
Társkártya díja utána:16 300 Ft/év
Egyéb díjak
Zárlati díj:150 Ft/hó
Késedelmi díj:2 700 Ft/hó
Kerettúllépési díj:2 700 Ft/hó

A hitelkártyán lévő tartozásból havonta minimum ennyit kell visszafizetni: 5%, min. 5 000 Ft
A fennmaradó tartozásra a havi kamat: 2,24% (éves THM: 38,31%)

Egyéb feltételek, tudnivalók:
 • Életkor: minimum 18 év
 • Lakcím: magyarországi cím szükséges
 • Telefon: saját vezetékes vagy mobil és munkahelyi
 • Jövedelem: rendszeres jövedelem szükséges
 • Munkaviszony: minimum 3 hónap

OTP Bank MasterCard BonusGold Hitelkártya

10 941 Ft
38,70%
 
A hitelkártya éves díjai
Fő kártya díja az első évben:10 941 Ft/év
Fő kártya díja utána:16 966 Ft/év
Társkártya éves díjai ?
Társkártya díja az első évben:11 407 Ft/év
Társkártya díja utána:9 164 Ft/év
Egyéb díjak
Zárlati díj:281 Ft/hó
Késedelmi díj:4 515 Ft/hó
Kerettúllépési díj:4 515 Ft/hó
A hitelkártya használatával elérhető kedvezmények:
 • Fő- és társ hitelkártyás vásárlások kummulált összege valamint a hitelszámla terhére adott szolgáltatói beszedések (közüzemi számlák) összege alapján a bank 0-3M Ft költésig az éves költések 1%-át, 3M Ft költés felett 2%-át írja jóvá a kártyabirtokos hitelszámláján. Ezen kívül az állandó partnereknél (MOL, LIDL, C&A) történő vásárlások után a bank +2% extra vásárlási visszatérítést ad, de maximum havi 4.200 Ft-ot, maximum évi 50.000 Ft-ig.

 • Külföldi utazások alkalmával teljes körű családi baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás.

 • Kártyáddal vásárolva pénzvisszatérítést kaphatsz az OTP Kedvezményprogramban. A kedvezmény igénybevételének részletei az internetbankban és a SmartBank mobil alkalmazásban találhatóak meg.

 • Új hitelkártya igénylésekor, az ügyfél által kezdeményezett szerződéskötés esetén 2.000 Ft belépési bónuszt ad a bank.

A hitelkártyán lévő tartozásból havonta minimum ennyit kell visszafizetni: 5%, min. 5 000 Ft
A fennmaradó tartozásra a havi kamat: 2,45% (éves THM: 38,70%)

Egyéb feltételek, tudnivalók:
 • Életkor: minimum 18 év
 • Lakcím: magyarországi cím szükséges
 • Telefon: saját vezetékes vagy mobil és munkahelyi
 • Jövedelem: minimum havi 170.000 Ft
 • Munkaviszony: minimum 3 hónap

MKB Bank EasyCard Gold Hitelkártya

15 000 Ft
39,00%
 
A hitelkártya éves díjai
Fő kártya díja az első évben:15 000 Ft/év
Fő kártya díja utána:15 000 Ft/év
Társkártya éves díjai ?
Társkártya díja az első évben:15 000 Ft/év
Társkártya díja utána:15 000 Ft/év
Egyéb díjak
Zárlati díj:300 Ft/hó
Késedelmi díj:3 500 Ft/hó
Kerettúllépési díj:5 000 Ft/hó
A hitelkártya használatával elérhető kedvezmények:
 • Havidíj mentes a MobilBANKár, a TeleBANKár és a NetBANKár szolgáltatás.

 • Külföldi utazásokra maximum 30 napos időtartamra díjmentes utazási (baleset-, betegség- és poggyász) biztosítás kapcsolódik a kártyához.

 • Amennyiben havonta legalább 30.000 Ft értékben vásárolsz a hitelkártyáddal vagy csoportos beszedési megbízást adsz a hitelszámlád terhére, akkor 1%-os, maximum havi 10.000 Ft pénzvisszatérítésben részesülsz.

 • MKB MasterCard Gold kártyáddal igénybe veheted a MasterCard Premium Selection Program különleges kedvezményeit, melybe repülőtéri, utazási és egészségügyi szolgáltatások, illetve egyéb állandó és időszakos akciós ajánlatok is beletartoznak.

 • Az MKB Bank által kibocsátott Gold kártyád felmutatásával 10-20% kedvezményre vagy jogosult a Fabian Anti-Aging Clinic szakrendeléseinek, vizsgálatainak, műtéteinek igénybevételekor.

A hitelkártyán lévő tartozásból havonta minimum ennyit kell visszafizetni: 5%, min. 2 000 Ft
A fennmaradó tartozásra a havi kamat: 2,51% (éves THM: 39,00%)

Egyéb feltételek, tudnivalók:
 • Életkor: minimum 18 év
 • Lakcím: magyarországi cím szükséges
 • Telefon: saját vezetékes vagy mobil és munkahelyi
 • Jövedelem: minimum havi 200 000 Ft
 • Munkaviszony: minimum 3 hónap

Budapest Bank UPC Partnerkártya

1 320 Ft
39,46%
 
A hitelkártya éves díjai
Fő kártya díja az első évben:1 320 Ft/év
Fő kártya díja utána:1 320 Ft/év
Társkártya éves díjai ?
Társkártya díja az első évben:990 Ft/év
Társkártya díja utána:990 Ft/év
Egyéb díjak
Késedelmi díj:3 468 Ft/hó
A hitelkártya használatával elérhető kedvezmények:
 • UPC szolgáltatásaid havidíjának összegéből 6%, max. havi 3.300 Ft kedvezményt kapsz.

 • Minden hazai vagy külföldi vásárlás után az elköltött összeg 1%-nak egészértékét, havi maximum 5 000 Ft-ot ad kedvezményként a bank.

A hitelkártyán lévő tartozásból havonta minimum ennyit kell visszafizetni: 5%
A fennmaradó tartozásra a havi kamat: 2,79% (éves THM: 39,46%)

Egyéb feltételek, tudnivalók:
 • Életkor: minimum 18 év
 • Lakcím: magyarországi cím szükséges
 • Telefon: saját vezetékes vagy mobil, és munkahelyi
 • Jövedelem: minimum havi 60 000 Ft
 • Munkaviszony: minimum 6 hónap

Erste Bank VISA Classic Hitelkártya

5 779 Ft
39,76%
 
A hitelkártya éves díjai
Fő kártya díja az első évben:5 779 Ft/év
Fő kártya díja utána:5 779 Ft/év
Társkártya éves díjai ?
Társkártya díja az első évben:5 464 Ft/év
Társkártya díja utána:5 464 Ft/év
Egyéb díjak
Zárlati díj:290 Ft/hó
Késedelmi díj:4 516 Ft/hó
Kerettúllépési díj:4 516 Ft/hó
A hitelkártya használatával elérhető kedvezmények:
 • Erste Hitelkártyákhoz kapcsolódóan vásárlás visszatérítés igényelhető Erste Forintok formájában. Azon hitelkártyák, amelyekhez Erste Forint visszatérítés kapcsolódik, Erste Max Hitelkártyának minősülnek.

 • Amennyiben a vásárlási tranzakciók összege eléri a kibocsátási díj összegét, a bank a kibocsátási díjnak megfelelő összeget jóváírja a hitelkártyához kapcsolódó hitelszámlán, a hitelkártya fordulónapján.

A hitelkártyán lévő tartozásból havonta minimum ennyit kell visszafizetni: 5%, min. 2 000 Ft
A fennmaradó tartozásra a havi kamat: 2,72% (éves THM: 39,76%)

Egyéb feltételek, tudnivalók:
 • Életkor: 23-68 év
 • Lakcím: magyarországi cím szükséges
 • Telefon: saját vezetékes vagy mobil és munkahelyi
 • Jövedelem: minimum havi 61 000 Ft
 • Munkaviszony: minimum 6 hónap

Erste Bank Wizz Air Hitelkártya

5 779 Ft
39,76%
 
A hitelkártya éves díjai
Fő kártya díja az első évben:5 779 Ft/év
Fő kártya díja utána:5 779 Ft/év
Társkártya éves díjai ?
Társkártya díja az első évben:5 464 Ft/év
Társkártya díja utána:5 464 Ft/év
Egyéb díjak
Zárlati díj:290 Ft/hó
Késedelmi díj:4 516 Ft/hó
Kerettúllépési díj:4 516 Ft/hó
A hitelkártya használatával elérhető kedvezmények:
 • A bank az újonnan igényelt Wizz Air Hitelkártyák esetén 10.000 Üdvözlő pontot ír jóvá a főkártyabirtokos pontgyűjtő számláján. Az Üdvözlő pontok csak főkártya igénylése esetén járnak.

 • Amennyiben a vásárlási tranzakciók összege eléri a kibocsátási díj összegét, a bank a kibocsátási díjnak megfelelő összeget jóváírja a hitelkártyához kapcsolódó hitelszámlán, a hitelkártya fordulónapján.

 • Amennyiben a Wizz Air honlapján (wizzair.com) vagy telefonos ügyfélszolgálatán Wizz Air szolgáltatásokat vásárolsz, Wizz Air Hitelkártyáddal (például repülőjegy, illeték, poggyásszal kapcsolatos költségek stb.) minden elköltött 100 forint után 2 pontot írnak jóvá.

 • Bárhol vásárolsz a hitelkártyáddal (szupermarketekben, benzinkutaknál stb.) vásárlásaid után pontokat kapsz.
  Minden vásárlásra elköltött 100 forint után 1 pontot írnak jóvá a pontgyűjtő-számlán.

  A pontokat be lehet váltani Wizz Air szolgáltatások (pl. repülőjegyek) vásárlására.

 • Díjmentesen igénybe veheted a Mastercard Airport Lounge-ot a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. A váróba a hitelkártya és aznapra szóló beszállókártya felmutatása után van lehetőséged belépni.

 • Amennyiben Erste Wizz Air Hitelkártyával rendelkezel, 2013. január 10-től díjmentesen tagja lehetsz a Wizz Discount Clubnak. A tagság keretében kedvezőbb áron vásárolhatsz repülőjegyeket, családi kedvezményekben is részesülhetsz, és exkluzív akciókról is értesülhetsz.

A hitelkártyán lévő tartozásból havonta minimum ennyit kell visszafizetni: 5%, min. 2 000 Ft
A fennmaradó tartozásra a havi kamat: 2,72% (éves THM: 39,76%)

Egyéb feltételek, tudnivalók:
 • Életkor: 23-68 év
 • Lakcím: magyarországi cím szükséges
 • Telefon: saját vezetékes vagy mobil és munkahelyi
 • Jövedelem: minimum havi 61 000 Ft
 • Munkaviszony: minimum 3 hónap

CIB MasterCard Gold Hitelkártya

7 900 Ft
39,88%
 
A hitelkártya éves díjai
Fő kártya díja az első évben:7 900 Ft/év
Fő kártya díja utána:15 800 Ft/év
Társkártya éves díjai ?
Társkártya díja az első évben:12 600 Ft/év
Társkártya díja utána:12 400 Ft/év
Egyéb díjak
Zárlati díj:250 Ft/hó
Késedelmi díj:3 254 Ft/hó
Kerettúllépési díj:2 712 Ft/hó
A hitelkártya használatával elérhető kedvezmények:
 • A vásárlások után negyedévente jóváírás jár, melynek mértéke a CIB Hitelkártyával a negyedéves promóciós időszak alatt történt forint vásárlásokkal felhasznált összegek 1%-a, továbbá a választott negyedéves kategóriában történt forint vásárlások után további 2%, de összesen a negyedéves időszakra maximum 12.500 Ft. A visszatérítés minden negyedév során külön regisztrációhoz kötött.

 • Exkluzív ajánlatok a MasterCard Premium Selection program keretében.

 • Soron kívüli ügyintézés CIB fiókban

 • MasterCard Lounge használata

 • Díjmentes utasbiztosítás

 • Autós-, háztartási-, orvosi asszisztencia

 • Avis és Herz klubtagság

 • Tensi utazási és vásárlási kedvezmények

 • 2017.10.01. és 2018.12.31. között igényelt CIB MasterCard Gold Hitelkártya esetén:

  • 7.800 Ft a főkártya díja az első évben
  • 7.800 Ft a társkártya díja az első évben, ha a főkártya igénylése az akciós időszakban történik

A hitelkártyán lévő tartozásból havonta minimum ennyit kell visszafizetni: 5%, min. 3 000 Ft
A fennmaradó tartozásra a havi kamat: 2,47% (éves THM: 39,88%)

Egyéb feltételek, tudnivalók:
 • Életkor: 30-65 év
 • Lakcím: állandó magyarországi cím szükséges
 • Telefon: saját vezetékes vagy mobil, és munkahelyi
 • Jövedelem: minimum havi 250 000 Ft
 • Alkalmazottak esetén minimum 3 hónap munkaviszony
 • Részletes feltételekért , és szükséges dokumentumokért látogasson el a www.cib.hu/hitelkartya oldalra

CIB MasterCard Gold Hitelkártyára  vonatkozó reprezentatív példa 1. évre: 750 000 Ft hitelösszeg, 2,47% mértékű havi hitelkamat, 15 600 Ft összegű főkártya díj, 250 Ft havi zárlati díj figyelembevételével, a hitelkeret teljes díja 217 822 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 967 822 Ft. A hitelkamat típusa változó.

Budapest Bank Tesco Vásárlókártya

0 Ft
39,88%
 
A hitelkártya éves díjai
Fő kártya díja az első évben:0 Ft/év
Fő kártya díja utána:0 Ft/év
Társkártya éves díjai ?
Társkártya díja az első évben:990 Ft/év
Társkártya díja utána:990 Ft/év
Egyéb díjak
Késedelmi díj:3 468 Ft/hó
A hitelkártya használatával elérhető kedvezmények:
 • Amennyiben 2014. március 7-től Tesco Vásárlókártyával egyenlíted ki a tesco.hu weboldalon indított rendelésedet, minden 15 ezer forint feletti vásárlás esetén 1.000 Clubcard pontot írnak jóvá Clubcard kártyádon. Ezt a kedvezményt a Tesco-Globál Áruházak Zrt. nyújtja.
  Az akció visszavonásig tart.

 • Használatösztönző akció keretében ha Tesco Vásárlókártyádat használod, időszakonként más-más termék árából kedvezményt kapsz a Tesco áruházakban, melyet a bank a hitelkártya számládon ír jóvá.

 • Új hitelkártya-igénylés esetén lehetőséged van Részletformáló kiegészítő szolgáltatást igénybe venni, melynek keretében a hitelkártya igénylésével egyidejűleg a kereskedőnél végrehajtott "Első vásárlási tranzakció" összegét több egyenlő részletben, fix futamidő alatt fizetheted vissza.

 • A jóváhagyás után 3 hónapon keresztül havi 10%, maximum 2.000 Clubcard pont kedvezményt nyújt a bank.

 • Az éves kártyadíj mértéke 5.100 Ft vagy 0 Ft. Az éves kártyadíj 0 Ft, amennyiben a hitelkeret kihasználtsága eléri a 70%-ot.

A hitelkártyán lévő tartozásból havonta minimum ennyit kell visszafizetni: 5%
A fennmaradó tartozásra a havi kamat: 2,85% (éves THM: 39,88%)

Egyéb feltételek, tudnivalók:
 • Életkor: minimum 18 év
 • Lakcím: magyarországi cím szükséges
 • Telefon: saját vezetékes vagy mobil, és munkahelyi
 • Jövedelem: minimum havi 50 000 Ft
 • Munkaviszony: minimum 6 hónap

Budapest Classic Hitelkártya

0 Ft
39,89%
 
A hitelkártya éves díjai
Fő kártya díja az első évben:0 Ft/év
Fő kártya díja utána:0 Ft/év
Társkártya éves díjai ?
Társkártya díja az első évben:990 Ft/év
Társkártya díja utána:990 Ft/év
Egyéb díjak
Késedelmi díj:3 468 Ft/hó
A hitelkártya használatával elérhető kedvezmények:
 • Kizárólag a Media Markt áruházaiban igényelhető.

 • Új hitelkártya-igénylés esetén lehetőséged van Részletformáló kiegészítő szolgáltatást igénybe venni, melynek keretében az "Első vásárlási tranzakció" összegét több egyenlő részletben, fix futamidő alatt fizetheted vissza. A szolgáltatás a bank internetes oldalán közzétett Euronics üzletekben igényelt és jóváhagyott hitelkártyák esetében érvényes.

  Egyszerre csak egy Részletformáló szolgáltatást igényelhetsz, több lehetőség esetén választhatsz a Részletformáló konstrukciók közül.

 • Az éves kártyadíj mértéke 5.100 Ft vagy 0 Ft. Az éves kártyadíj 0 Ft, amennyiben a hitelkeret kihasználtsága eléri a 70%-ot.

 • Minden Media Markt áruházon belül és azon kívül, belföldön és külföldön végrehajtott vásárlás esetén az elköltött összeg 1%-nak egészértékét, havi maximum 5 000 Ft-ot ad kedvezményként a bank.

A hitelkártyán lévő tartozásból havonta minimum ennyit kell visszafizetni: 5%
A fennmaradó tartozásra a havi kamat: 2,87% (éves THM: 39,89%)

Egyéb feltételek, tudnivalók:
 • Életkor: minimum 18 év
 • Lakcím: magyarországi cím szükséges
 • Telefon: saját vezetékes vagy mobil, és munkahelyi
 • Jövedelem: minimum havi 60 000 Ft
 • Munkaviszony: minimum 6 hónap

A hitelkártya első éves kártyadíja 0 Ft, a második évtől kezdődően 5.100 Ft vagy 0 Ft. A hitelkártya éves kártyadíja a második évtől 0 Ft, amennyiben a hitelkeret kihasználtsága eléri a 70%-ot a vizsgálat időpontjában. A vizsgálat időpontja első alkalommal az igénylés helyszínén végzett első vásárlási tranzakció napját követő 15. teljes naptári hónap utolsó napja, illetve ezt követően minden évben ugyanezen nap. A hitelkeret-kihasználtság vizsgálata az ügyfél teljes tartozására (minden, a hitelszámlán lekönyvelt és foglalásban lévő tranzakcióra, beterhelt kamatokra, díjakra és egyéb költségekre) kiterjed.
Media Markt áruház(ak)ban igényelt, a kártyaigénylés jóváhagyásának napján és helyszínén végrehajtott „Első vásárlási tranzakció” esetén, amennyiben az „Első vásárlási tranzakció” 15 vagy 20 vagy 22 vagy 24 hónapos Részletformáló szolgáltatás keretében történt, az első és második évben a Bank nem alkalmaz vizsgálatot az éves díj terhelésére, ennek megfelelően az előzőekben megjelölt időszakban az éves kártyadíj 0 Ft. A harmadik évtől kezdődően 5.100 Ft vagy 0 Ft. A hitelkártya éves kártyadíja a harmadik évtől 0 Ft, amennyiben a hitelkeret kihasználtsága eléri a 70%-ot a vizsgálat időpontjában. A vizsgálat időpontja első alkalommal az igénylés helyszínén végzett első vásárlási tranzakció napját követő 27. teljes naptári hónap utolsó napja, illetve ezt követően minden évben ugyanezen nap. A hitelkeret-kihasználtság vizsgálata az ügyfél teljes tartozására (minden, a hitelszámlán lekönyvelt és foglalásban lévő tranzakcióra, beterhelt kamatokra, díjakra és egyéb költségekre) kiterjed.
2017.01.16.-tól megkötött szerződésekre érvényes éves vásárlási hitelkamat: 34,41%
Az itt közétett THM 375 000 forintra és 1 éves futamidőre vonatkozik, meghatározása az aktuális - nem kedvezményes - díjak (ideértve a kamatot, díjat, jutalékot, költséget), illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM a szerződés alapján fizetendő aktuális díjak (ideértve a kamatot, díjat, jutalékot, költséget) változatlanságát, - a hitel a legkorábbi időpontban történő lehívását, - a futamidő alatt 12 egyenlő törlesztőrészlet és a futamidő végére a teljes tartozás megfizetését feltételezi. A hatályos szabályozás értelmében a THM meghatározása során csak a vásárlási tranzakciók után felszámítandó kamat kerül figyelembe vételre, a készpénzfelvét után fizetendő kamat nem. A készpénzfelvét aktuális kamatát a Bank az adott hitelkártya konstrukcióra vonatkozó hirdetményben teszi közzé. Az egyedi THM mértéke az Ön jóváhagyott hitelkeret összegének, és a hitelkártya konstrukció díjainak függvénye. A hitelkártya készpénzfelvételre való használata a fenti értéknél magasabb teljes hiteldíj mutatót (THM) eredményez.
A Társhitelkártya első éves kártyadíja egyösszegben, a Társhitelkártya aktiválása utáni napon terhelődik a hitelkártyaszámla terhére, majd ezt követően 12 havonta, függetlenül a hitelkeret kihasználtságától vagy attól, hogy a kártya (pótlás, csere stb.) aktiválása megtörtént-e.
A kamatmentesség csak vásárlási tranzakciókra vonatkozik, amennyiben teljes tartozását (beleértve a Hitelkártya kamatait, díjait stb.) visszafizeti esedékességkor. Az 53 napos kamatmentesség arra a vásárlási tranzakció(k)ra vonatkozik, amelye(ke)t a kártyabirtokos az elszámolási időszak első napján (hónap első napja) hajt végre., amennyiben az elszámolási hónap 30 nap hosszú. Ettől kezdve az 53 napos periódus minden egyes további napon 1 nappal csökken. Készpénzfelvétel, illetve részletfizetés során a hitelszámlát a költések napjától számított hitelkamat terheli.
Amennyiben hitelkeretét részben, vagy egészben igénybe vette. Egyedi megállapodás alapján a Bank átállíthatja 3%-ra, legfeljebb 6 hónapra. A Bank a bírálat jogát fenntartja.
Éves készpénzfelvételi hitelkamat: 35,40%.
2018.10.25-től 2018.11.04-ig a Media Markt áruház(ak)ban igényelt, a kártyaigénylés jóváhagyásának napján és helyszínén végrehajtott „Első vásárlási tranzakció” esetén, amennyiben az „Első vásárlási tranzakció” 4, 6, 8 vagy 10 hónapos Részletformáló szolgáltatás keretében történt, az ügyfél dönthet csak az első illetve az első és második éves kártyadíjmentesség mellett is. Amennyiben az első éves díjmentességet választja, a díjterhelését az 1. pont szabályozza, amennyiben első és a második évben is díjmentsséget választ az ügyfél a 2. pont szabályozza a a díjterhelést. Media Markt áruház(ak)ban igényelt, a kártyaigénylés jóváhagyásának napján és helyszínén végrehajtott „Első vásárlási tranzakció” esetén, amennyiben az „Első vásárlási tranzakció” 30 hónapos Részletformáló szolgáltatás keretében történt, az első, második és harmadik évben a Bank nem alkalmaz vizsgálatot az éves díj terhelésére, ennek megfelelően az előzőekben megjelölt időszakban az éves kártyadíj 0 Ft. A negyedik évtől kezdődően 5.100 Ft vagy 0 Ft. A hitelkártya éves kártyadíja a negyedik évtől 0 Ft, amennyiben a hitelkeret kihasználtsága eléri a 70%-ot a vizsgálat időpontjában. A vizsgálat időpontja első alkalommal az igénylés helyszínén végzett első vásárlási tranzakció napját követő 39. teljes naptári hónap utolsó napja, illetve ezt követően minden évben ugyanezen nap. A hitelkeret-kihasználtság vizsgálata az ügyfél teljes tartozására (minden, a hitelszámlán lekönyvelt és foglalásban lévő tranzakcióra, beterhelt kamatokra, díjakra és egyéb költségekre) kiterjed.
2019.07.31-től 2019.08.05-ig a Media Markt áruház(ak)ban igényelt, a kártyaigénylés jóváhagyásának napján és helyszínén végrehajtott „Első vásárlási tranzakció” esetén, amennyiben az „Első vásárlási tranzakció” 30 hónapos Részletformáló szolgáltatás keretében történt, az első, második és harmadik évben a Bank nem alkalmaz vizsgálatot az éves díj terhelésére, ennek megfelelően az előzőekben megjelölt időszakban az éves kártyadíj 0 Ft. A negyedik évtől kezdődően 5.100 Ft vagy 0 Ft. A hitelkártya éves kártyadíja a negyedik évtől 0 Ft, amennyiben a hitelkeret kihasználtsága eléri a 70%-ot a vizsgálat időpontjában. A vizsgálat időpontja első alkalommal az igénylés helyszínén végzett első vásárlási tranzakció napját követő 39. teljes naptári hónap utolsó napja, illetve ezt követően minden évben ugyanezen nap. A hitelkeret-kihasználtság vizsgálata az ügyfél teljes tartozására (minden, a hitelszámlán lekönyvelt és foglalásban lévő tranzakcióra, beterhelt kamatokra, díjakra és egyéb költségekre) kiterjed.

Budapest Bank Euronics Hitelkártya

0 Ft
39,89%
 
A hitelkártya éves díjai
Fő kártya díja az első évben:0 Ft/év
Fő kártya díja utána:0 Ft/év
Társkártya éves díjai ?
Társkártya díja az első évben:990 Ft/év
Társkártya díja utána:990 Ft/év
Egyéb díjak
Késedelmi díj:3 468 Ft/hó
A hitelkártya használatával elérhető kedvezmények:
 • Új hitelkártya-igénylés esetén lehetőséged van Részletformáló kiegészítő szolgáltatást igénybe venni, melynek keretében az "Első vásárlási tranzakció" összegét több egyenlő részletben, fix futamidő alatt fizetheted vissza. A szolgáltatás a bank internetes oldalán közzétett Euronics üzletekben igényelt és jóváhagyott hitelkártyák esetében érvényes.

  Egyszerre csak egy Részletformáló szolgáltatást igényelhetsz, több lehetőség esetén választhatsz a Részletformáló konstrukciók közül.

 • A Vöröskő Kft. üzleteiben 2017.03.01-től jelen akció visszavonásáig igényelt és jóváhagyott Euronics hitelkártyák esetében a havi vásárlási és készpénzfelvételi kamat a kártyakibocsátást követő 3 teljes naptári hónapon keresztül 0%, amennyiben a kártyabirtokos legalább a havi záróegyenleg 5%-át kitevő minimum fizetendő összeget a kártyára visszafizeti a hitelkártya kivonaton feltűntetett időpontig, valamint a negyedik naptári hónap 23-áig a teljes fennálló tőketartozását visszafizeti. Minden más díjtétel (éves kártyadíj, készpénzfelvételi díj, késedelemi díj, a hitelszámla benyílást követő 3 teljes naptári hónap utáni vásárlási tranzakciók kamatmentes periódusa, kamata, a kártyakibocsátást követő 3 teljes naptári hónap utáni készpénzfelvételi tranzakciók kamata stb.) és egyéb szerződéses feltétel megegyezik a nem akciós Euronics hitelkártyáéval. A kártyakibocsátást követő 3 teljes naptári hónap utáni vásárlási tranzakciók kamata, készpénzfelvétel kamata, valamint az egyéb díjak és szerződési feltételek, megegyeznek a nem akciós Euronics hitelkártyáéval.
  Ezen akcióban igényelt hitelkártyákon az akciós időszak alatt maximum 350.000 Ft-ig terjedő hitelkeretet lehet igényelni. Az akciós időszak letelte után az ügyfeleknek lehetősége van –
  350.000 Ft-ot meghaladó hitelkeret elérését célzó - keretemelési kérlelmet beadniuk a bankhoz.
  Az akció nem vonatkozik a Részletformáló szolgáltatás kamatára. Részletformáló szolgáltatás kondíciói a mindenkor hatályos – hitelkártyához kapcsolódó - Budapest Bank által kibocsátott
  hitelkártyákhoz kapcsolódó kiegészítő szolgáltatások leírásában található meg

 • Az éves kártyadíj mértéke 5.100 Ft vagy 0 Ft. Az éves kártyadíj 0 Ft, amennyiben a hitelkeret kihasználtsága eléri a 70%-ot.

 • Minden vásárlás után az elköltött összeg 1%-át, havi maximum 5 000 Ft visszatérítés.

A hitelkártyán lévő tartozásból havonta minimum ennyit kell visszafizetni: 5%
A fennmaradó tartozásra a havi kamat: 2,87% (éves THM: 39,89%)

Egyéb feltételek, tudnivalók:
 • Életkor: minimum 18 év
 • Lakcím: magyarországi cím szükséges
 • Telefon: saját vezetékes vagy mobil, és munkahelyi
 • Jövedelem: minimum havi 60 000 Ft
 • Munkaviszony: minimum 6 hónap

 

Budapest Bank Telenor MyCard Hitelkártya

0 Ft
39,89%
 
A hitelkártya éves díjai
Fő kártya díja az első évben:0 Ft/év
Fő kártya díja utána:0 Ft/év
Egyéb díjak
Késedelmi díj:3 468 Ft/hó
A hitelkártya használatával elérhető kedvezmények:
 • A havi számlavezetési díj mértéke 550 Ft vagy 0 Ft. A havi számlavezetési díj 0 Ft, amennyiben a hitelkeret kihasználtság eléri a 70 %-ot.

 • A havi vásárlási és készpénzfelvételi kamat a kibocsátást követő 3 teljes naptári hónapban végzett tranzakciókra 0%.

 • Minden belföldön és külföldön végrehajtott vásárlás, esetén az elköltött összeg 1,5%-nak egészértékét, havi maximum 5 000 Ft-ot bocsát rendelkezésre kedvezményként a Bank.

 • 2016.04.15-től visszavonásig minden igényelt és jóváhagyott Telenor MyCard Hitelkártya esetében, amennyiben Telenor MyCard hitelkártyával egyenlíti ki számláját Telenor Wallet, MyTelenor alkalmazáson, Telenor honlapon vagy csoportos beszedésen keresztül, úgy a számla végösszegéből a kibocsátást követő 12 naptári hónapon keresztül 25% kedvezményt (havi maximum 2500 Ft) bocsátunk rendelkezésre. A kibocsátást követő második évtől a kedvezmény mértéke a standard kedvezmény (1,5%). A kedvezmény nyújtója a Budapest Bank, amelyet első alkalommal a Bank a Telenor MyCard birtokosoknak a hitelkártya számlán utólag bocsátja rendelkezésre a kibocsátást követő második naptári hónap utolsó napjáig, ezt követően pedig az adott hónapot követő minden második naptári hónap utolsó napjáig.

A hitelkártyán lévő tartozásból havonta minimum ennyit kell visszafizetni: 5%
A fennmaradó tartozásra a havi kamat: 2,87% (éves THM: 39,89%)

Egyéb feltételek, tudnivalók:
 • Életkor: minimum 18 év
 • Lakcím: magyarországi cím szükséges
 • Telefon: saját vezetékes vagy mobil, és munkahelyi
 • Jövedelem: minimum havi 60 000 Ft
 • Munkaviszony: minimum 6 hónap

Budapest Bank FŐGÁZ Kártya

0 Ft
39,89%
 
A hitelkártya éves díjai
Fő kártya díja az első évben:0 Ft/év
Fő kártya díja utána:0 Ft/év
Társkártya éves díjai ?
Társkártya díja az első évben:990 Ft/év
Társkártya díja utána:990 Ft/év
Egyéb díjak
Késedelmi díj:3 468 Ft/hó
A hitelkártya használatával elérhető kedvezmények:
 • Az éves kártyadíj mértéke 3.000 Ft vagy 0 Ft. Az éves kártyadíj 0 Ft, amennyiben a hitelkeret kihasználtsága eléri a 70%-ot.

 • Minden hazai vagy külföldi vásárlás után az elköltött összeg 1%-át, havi maximum 5.000 Ft-ot kapsz kedvezményként.

 • Amennyiben nem rendelkezel a Budapest Banknál vezetett Lakossági fizetési számlával, vagy Befektetési kártyával, vagy a Lakossági fizetési számlára vagy Befektetési kártyára történő szükséges jóváírás nem teljesül, úgy a FŐGÁZ Kártyával kiegyenlített gázszámla után a bank az összeg 3%-nak egészértékét, havi maximum 1 650 Ft-ot ad kedvezményként.

 • Amennyiben a FŐGÁZ Zrt. lakossági fogyasztójaként a FŐGÁZ ügyfélszolgálati irodában fizeted ki vagy csoportos beszedési megbízás útján egyenlíted ki a gázszámlán szereplő összeget, úgy az összeg 6%-nak egészértékét, havi maximum 3.300 Ft-ot kapsz kedvezményként. A kedvezmény feltétele, hogy rendelkezz a Budapest Banknál lakossági folyószámlával vagy Befektetési kártyával, amelyre havonta legalább a minimálbérnek megfelelő jóváírás érkezik.

A hitelkártyán lévő tartozásból havonta minimum ennyit kell visszafizetni: 5%
A fennmaradó tartozásra a havi kamat: 2,87% (éves THM: 39,89%)

Egyéb feltételek, tudnivalók:
 • Életkor: minimum 18 év
 • Lakcím: magyarországi cím szükséges
 • Telefon: saját vezetékes vagy mobil, és munkahelyi
 • Jövedelem: minimum havi 60 000 Ft
 • Munkaviszony: minimum 6 hónap

Raiffeisen OneCard Gold Hitelkártya

17 070 Ft
39,90%
 
A hitelkártya éves díjai
Fő kártya díja az első évben:17 070 Ft/év
Fő kártya díja utána:17 070 Ft/év
Társkártya éves díjai ?
Társkártya díja az első évben:17 070 Ft/év
Társkártya díja utána:17 070 Ft/év
Egyéb díjak
Zárlati díj:602 Ft/hó
Késedelmi díj:4 380 Ft/hó
Kerettúllépési díj:4 380 Ft/hó
A hitelkártya használatával elérhető kedvezmények:
 • A bank a vásárlási tranzakciók után változó mértékű pénzvisszatérítést nyújt negyedévente és összesen max. 15.000 Ft értékben.
  Élelmiszerüzletekben, hiper- és szupermarketekben történt vásárlások és hitelkártya-számlájáról kiegyenlített csoportos beszedési megbízásai után 1% visszatérítés jár.
  Műszaki és elektronikai áruházakban történt vásárlások után 3%, míg a negyedévente változó szolgáltatási kategóriákban végrehajtott vásárlások esetében 5% visszatérítés jár.

 • A OneCard hitelkártya állandó és időszakos kedvezményeket nyújt a Raiffeisen Bank kedvezményadó partnereinél. A kedvezmények mértéke 3%-tól 20%-ig terjedhet.

 • A hitelkártyával számos kedvezmény vehető igénybe a MasterCard Premium Selection programban. A kártyával díjmentesen használhatod a Liszt Ferenc Repülőtér MasterCard Lounge váróját is.

 • A kártya éves díja a külföldi utazásra szóló balesetbiztosítást, poggyászbiztosítást és sürgősségi biztosítást is tartalmazza.

 • 2019. július 1-től október 30-ig az 5%-os visszatérítést nyújtó, bank által meghatározott szolgáltatási kategória: "Nyaralás és utazás". Kapcsolódó szolgáltatások: repülőjegy, szállás, utazási irodában fizetett utazás.

A hitelkártyán lévő tartozásból havonta minimum ennyit kell visszafizetni: 5% min. 5000 Ft
A fennmaradó tartozásra a havi kamat: 2,44% (éves THM: 39,90%)

Egyéb feltételek, tudnivalók:
 • Életkor: minimum 18 év
 • Lakcím: magyarországi cím szükséges
 • Telefon: saját vezetékes vagy mobil, és munkahelyi
 • Jövedelem: minimum havi 90 000 Ft
 • Munkaviszony: minimum 6 hónap
 • Min. 2 hónapos bankszámlamúlt bármely hazai kereskedelmi banknál
Frissítve: 2019.09.18. 14:54
Tudnivalók és fogalmak
 • Fontos tudnivalók a hitelkártya összehasonlítóról

  A hitelkártya-összehasonlítóban a bankok hitelkártyáit mutatjuk.
  Hitelkártya-összehasonlítónk az aktuális banki kondíciók alapján jeleníti meg az adatokat, melyeket legfeljebb 3 munkanaponként ellenőrzünk. A hitelkártya-összehasonlító a hitelkártyák számos (de nem minden) paraméterét tartalmazza.
  A hitelkártyákhoz kapcsolódó akciók közül csak a az általunk jelentősebbnek ítélt akciókat mutatjuk meg. Bizonyos hitelkártyák esetén helyszűke miatt lehetetlen lenne minden akciót felsorolni.
  Nincs - a többi termékcsoporthoz hasonló - kalkulálási lehetőség (tehát nem tudod beállítani, hogyhogy mennyi jövedelmed van, vagy mekkora hitelkeretre lenne szükséged, vagy milyen típusú üzletekben mennyit vásárolnál és ezzel mennyi visszatérítésre számíthatnál adott hitelkártyáknál). Nem mutatjuk a hitelkártyákhoz tartozó készpénzfelvételi díjakat.
  Némely esetben kiemelünk általunk fontosnak ítélt jellemzőket az adott termékről, ezzel is segítve a választást.

  Az adatok frissítése miatt, vagy ha adott bank nem tette elérhetővé az aktuális hirdetményeit, terméktájékoztatóját, előfordulhat, hogy átmenetileg nem mutatjuk a hitelkártya-összehasonlítóban. A takarékszövetkezetek és pénzügyi vállalkozások hitelkártyáit nem dolgozzuk fel, ezeket nem mutatjuk a hitelkártya-összehasonlítónkban.

  Nem jelenítjük meg az összes elérhető akciót, kedvezményes lehetőséget, különösen ha ezeket csak bizonyos munkáltatónál dolgozók vagy városban lakók számára érhetőek el, vagy bármi egyéb olyan szűrő feltételt rendelnek hozzá, ami a látogatók döntő többségének nem elérhető, nem teljesíthető. Az olyan ajánlati leveles, edm-ekben vagy direkt promócióban szereplő termékeket, kedvezményeket sem tartalmazza hitelkártya összehasonlítónk, amelyek csak előre kiválasztott, leszűrt vagy adott banknál meglévő ügyfelek számára elérhetőek, vagy éppen nem publikusak.

 • Nem találok bizonyos bankot vagy terméket az összehasonlítóban. Miért van ez?

  Ez egyrészt azért lehet, mert nem dolgozzuk fel az adott bank termékeit, vagy ha éppen frissítjük egy adott bank kondícióit (ez általában egy munkanapot vesz igénybe), akkor nem mutatjuk azokat, amíg a frissítést nem fejeztük be teljesen.

  Ritkább esetben az is előfordulhat, hogy valamelyik banknak jóvá kell hagynia a kalkulátorainkban rögzített adatokat, számítási képleteket (ez időszakosan megtörténik), és amíg ez nem fejeződött be, addig nem mutatjuk az adott bank termékeit.

 • Mi történik, miután az összehasonlítóban hitelkártyát igényelek?

  A megadott elérhetőségeken keresni fognak a kiválasztott bank ügyintézői, hogy segítségedre legyenek a hitelkártya ügyintézésében. Általában telefonon egy előszűrést készítenek, hogy megállapítsák mekkora hitelkerettel tudnak hitelkártyát nyújtani. Ezután segítenek időpontot foglalni az általad kiválasztott bankfiókba, hogy egyeztethess az ügyintézőjükkel a továbbiakról. 

  Munkaidőben 24 órán belül, hétvégén és ünnepnapokon a következő munkanapon kerül sor a kapcsolatfelvételre.

 • Ugyanazokkal a kondíciókkal kapom az itt igényelt hitelkártyát, mintha bemennék a bankba?

  Igen.

  Mivel a banki termékek folyamatosan változó kondíciói között segítség nélkül nagyon nehéz eligazodni, mindenképpen érdemes a hitelkártya összehasonlítónkat használni és tájékozódni, mielőtt bármely bankba bemennél. A hitelkártya-összehasonlító használatával és a megfelelő hitelkártya kiválasztásával évente akár több tízezer forintot is megspórolhatsz.

 • Mik a hitelkártya igénylésének lépései és mennyi idő amíg a hitelkerethez hozzájutok?

  Ha rajtunk keresztül igényeled a hitelkártyádat, akkor akár egy hét alatt is elvégezhető az ügyintézés, ha minden dokumentum (munkáltatói igazolás, bankszámlakivonatok, stb.) azonnal rendelkezésre áll. 

  A hitelkártya igénylésének lépései:

  1. Hitelkártyák összehasonlítása és szimpatikus termék igénylése hitelkalkulátorunk segítségével.
  2. Egyeztetés banki partnerünkkel, előszűrés elkészítése (hogy tudd, mekkora hitelkeretet kaphatsz).
  3. Hitelkártya igényléséhez szükséges dokumentumok bankban történő leadása (hitelkérelem befogadása).
  4. Hitelbírálat, majd pozitív döntés esetén szerződés a bankkal, hitelkeret engedélyezése.

  További hasznos tanácsokat itt találsz.

 • Mekkora hitelkeretet kaphatok?

  Ezt pontosan nem tudjuk megmondani, hiszen függ az életkorodtól, jövedelmedtől, munkahelyedtől, egyéb hiteleidtől, stb.
  Mivel a hitelkártyáknál egyedül a jövedelmed nyújt fedezetet a hitelre, a bankok maximum az egy éves jövedelmednek megfelelő összeget szokták így nyújtani. A gyakorlatban viszont inkább a havi igazolható bevételednek a 3-6-szorosát szokták felkínálni, és általában évente fel szokták ajánlani a hitelkeret megemelését.

 • Pörögnek a bankkártyák - rekord született

  Az elektronikus fizetési megoldások egyre nagyobb teret nyernek Magyarországon, a múlt év első kilenc hónapjában több mint 3100 milliárd forintra rúgott a kártyás vásárlások összértéke, ami 26 százalékos emelkedést jelent 2016 azonos időszakához képest.
 • Ezért éri meg hitelkártyával vásárolni

  A banki költségeinket csökkenthetjük hitelkártyával történő rendszeres vásárlásokkal. Sokan tartanak a hitelkártyától, de kis odafigyeléssel csak nyerhetünk vele. A legtöbb esetben ugyanis a vásárlás összegének bizonyos százalékát visszatéríti a bank. Arra kell odafigyelni, hogy időben visszatöltsük a hitelkeretünk összegét, így semmi veszteség nem érhet. Mutatunk néhány jó lehetőséget, amivel évente akár több mint tízezer forintot is visszakaphatunk vásárlásaink után.
 • Szomszédok 30 éve és most

  Örökzöld teleregényünk, a Szomszédok első része 1987. májusában került adásba. A legendás sorozatban a korabeli társadalom minden jellegzetes figurája felbukkant. Harminc év elteltével érdekes lehet visszanézni, mennyi minden változott azóta, hogy Vágási Feri beszállt az internetbe. Cikkünkben mutatunk néhány példát rá, hogy a sorozat szereplői miként találnák meg számításukat a mostani pénzügyi világban.
 • Érdemes hitelkártyával vásárolni, mutatjuk az előnyeit

  A banki költségeink csökkentésének egyik legegyszerűbb módja a hitelkártya használata. Sokan tartanak ettől a kis plasztiklaptól és inkább készpénzzel vagy bankkártyával fizetnek. Ám a hitelkártya használatával csak nyerhetünk, hiszen a legtöbb esetben a vásárlás összegének bizonyos százalékát visszatéríti a bank. Egy kicsit oda kell figyelünk pénzügyeink intézésére, és időben visszatölteni a hitelkeretünk összegét, így semmi veszteség nem érhet. Mutatunk néhány jó lehetőséget, amivel évente aká...
 • Ennyi előnyt még nem élvezhettél az Auchanban hitelkártyával, mint most!

  Nemrég megújult az Oney által kínált Auchan kártya, egyesítve az Auchan áruházak két éve indított Bizalomkártya programját az eddigi Bevásárlókártyával. Aki még többet szeretne kihozni vásárlásából, az most az új Auchan kártyával veheti igénybe egy nemzetközi MasterCard hitelkártya összes előnyét, egyben megtriplázva a Bizalomkártya kedvezményeit is.
 • Kis odafigyeléssel tízezreket kaphatsz vissza

  Banki költségeink csökkentésének céljából érdemes hitelkártyát használni. Ha van elegendő jövedelmünk hozzá, és egy kicsit odafigyelünk pénzügyeink intézésére, akkor csak nyerhetünk vele. Hitelkártyával történő vásárlás esetén ugyanis a legtöbb esetben a vásárlás összegének bizonyos százalékát visszatéríti a bank. Mutatunk néhány jó lehetőséget, amivel évente akár több tízezer forintot is visszakaphatunk vásárlásaink összegéből.
 • Így spórolhatunk hitelkártyával

  Banki költségeink csökkentésének céljából érdemes lehet hitelkártyát használni. Ha van elegendő jövedelmünk hozzá, és egy kicsit odafigyelünk pénzügyeink intézésére, akkor csak nyerhetünk vele. Hitelkártyával történő vásárlás esetén ugyanis a legtöbb kártyánál a vásárlás összegének bizonyos százalékát visszatéríti a bank. Mutatunk néhány jó lehetőséget, amivel évente akár több tízezer forintot is nyerhetünk.
 • Kártyapiac 2016 - Fókuszban a virtuális és mobil világ

  Az idei évben, ismét megrendezésre kerül az IIR Magyarország Kártyapiac konferenciája április 19-20-án, ahol első kézből tájékozódhat a legfontosabb kártyapiaci és mobilfizetési trendekről, technológiai újdonságokról kiváló szakértők tolmácsolásában. Ezúttal, a szaknapokat kibővítve egy egynapos workshopon – Mobile in-app payment – bővebb betekintést nyerhetnek az érdeklődők a Pénzügyi applikációk sikerének titkába is.
 • Kedvezmények ajándékba

  Arra gondoltunk, hogy Karácsony közeledtével megmutatjuk, a hitelkártyák piacán mivel akcióznak a bankok. Van, ahol extra visszatérítést adnak az első tíz vásárlásnál, máshol csak bizonyos termékkategóriákra vonatkozik a magasabb visszatérítés, és olyan bank is akad, aki tabletet ad ajándékba új hitelkártya igénylése esetén.
 • Ezekkel a kártyákkal több marad a zsebedben!

  Szűrhetünk a legolcsóbb bankszámlákra, találhatunk a kalkulátorban szinte díjmentes csomagokat is, igényeink szerint keresgélhetünk, és sokat spórolhatunk egy tudatos választással. Egyik sem fog azonban annyit hozni a konyhára, mint egy jól megválasztott visszatérítéses bankkártya, amely ha ugyan nem is ingyenes, de a banki költségek megtérítésén túl mégis kereshetünk velük. Cikkünkben most adunk néhány tippet a bankkártyák és hitelkártyák kiválasztásához.
 • Hitelkártya

  Bank által kibocsátott kártya, mellyel a hitelkeret erejéig bármilyen terméket vagy szolgáltatást meg lehet vásárolni. Havi zárás előtt érdemes a teljes tartozást visszafizetni, így elkerülhető a kamatfizetést. Megtehetjük, hogy nem a teljes összeget fizetjük vissza, viszont így a bank kamatot kezd felszámolni és a tartozást továbbvisszük a következő hónapra. A bankok gyakran adnak türelmi időt (30-45 nap), amíg kamatmentesen lehet a hitelkártyával vásárolni és csak ennek lejárta után kezdenek kamatot számítani. Ha a türelmi időn belül nem fizetjük vissza a felhasznált összeget, akkor a bank visszamenőlegesen is megfizetteti a kamatot. Készpénzfelvételre nem ajánlott, mivel magas díjjal jár, és sok esetben annak pillanatától kezdve megindul a kamat felszámítása függetlenül az esetleges türelmi időtől.

  Ha szeretnéd megtalálni a számodra legmegfelelőbb hitelkártyát, nézz körül a hitelkártya összehasonlító oldalunkon.

 • Elszámolási időszak (hitelkártya)

  Az a hitelkártyáknál használatos, általában egyhavi időszak, melyről a bank  részedre megküldi a hitelkártya számlakivonatát. Ez tartalmazza a kártyahasználó által felhalmozott fizetési kötelezettségeket, melyek az elszámolási időszak alatt keletkeztek.

  Ha szeretnéd megtalálni a számodra legmegfelelőbb hitelkártyát, nézz körül a hitelkártya összehasonlító oldalunkon.

 • Jövedelem (elfogadható jövedelem)

  Bevétel, mely az elvégzett munkáért vagy szolgáltatásért jár. A háztartásokban a legfőbb jövedelemforrás a munka, melyért munkabért (pénzt vagy természetbeni juttatást) kap a munkavállaló a munkáltatótól. Származhat azonban még más forrásból is (saját vállalkozás, ingatlan-bérbeadás, befektetett tőke utáni hozam stb.), illetve valamilyen egyszeri, rendkívüli bevételből (örökség, nyeremény). Minden bank egyedileg dönt a jövedelmek elfogadhatóságáról.

 • Szabadon felhasználható jövedelem

  Az összes havi kiadás után a jövedelmünkből fennmaradó összeg. A bankok ezt úgy állapítják meg, hogy az igazolt jövedelmeket (pl. munkabér, lakáskiadásból származó jövedelem, családi pótlék, GYES, vállalkozásból származó jövedelem, stb.) összeadják, majd ezekből kivonják a más (ki nem váltandó) hitelek törlesztésére fordított összeget. Ebből még levonják az adott család megélhetési költségeit (ehhez gyakran használják a KSH által közölt megélhetési költségeket), majd így megkapják azt az összeget, ami szabadon felhasználható. Általában ennek az összegnek egy bizonyos százaléka lehet az új hitel törlesztőrészlete - ezt a bank belső szabályzatai tartalmazzák, bankonként ennek mértéke eltérhet. 
  A jövedelmek elfogadásánál is különbözőképpen számolnak a bankok, bizonyos pénzintézetek 100%-ban elfogadják pl. a lakáskiadásból származó, igazolható jövedelmet, míg mások csak annak 50%-át fogadják el.

 • Adósminősítés

  Annak elemzése, hogy az adós tartozásának visszafizetése milyen kockázatokkal jár. Máshogyan fogalmazva az adós jövőbeli várható fizetési képességének és hajlandóságának vizsgálata. Gondos elemzésen alapul és az ügyfél nemfizetési kockázatáról ad képet. Értelemszerűen minél jobb hitelminősítési kategóriába tartozik valaki, annál olcsóbban kaphat hitelt, hiszen a bank kockázata is alacsonyabb.
  Az adósminősítés során, a hitel típúsától függően, a bank megvizsgálja a hiteligénylő(k) igazolt jövedelmét és egyéb bevételeit, valamint jelzáloghiteleknél a fedezetül felajánlott ingatlant is. Sok esetben a hiteligénylő egyéb hiteleit, hitelszerű kiadásait is átnézik és főként ezek alapján számolják ki, hogy az igénylő hitelképes-e.

 • Esedékességi nap

  A hónap azon naptári napja (ha nem banki nap, akkor az azt követő első banki nap), amikor a bank leemeli a kölcsönszerződés értelmében a kötelezett bankszámlájáról az esedékes törlesztőrészletet. Egyes pénzintézeteknél az esedékességi nap általad megválasztható. Fontos, hogy devizahiteleknél, ahol havonta az árfolyamtól függően változhat a törlesztőrészlet összege, mindig legyen a folyószámlán elengendő pénz a teljes törlesztőrészlet megfizetéséhez. Ellenkező esetben akár díjat is felszámíthat a bank addig, amíg a teljes törlesztőrészlet nincs kiegyenlítve.

 • Fogyasztási hitel

  Természetes személy által igényelhető hitel (pl. személyi kölcsön, hitelkártya, áruhitel), mely szabadon felhasználható, vagyis akármire elkölthető. Jelzálog alapú szabad felhasználású hitelt nem szokás fogyasztási hitelnek hívni.

  A 2010.03.01. után kötött nem lakáscélú szerződéseknél részleges vagy teljes előtörlesztés (végtörlesztés) esetén külön díj nem kerül felszámításra ha a fennálló tartozás nem haladja meg az 1.000.000 Ft-ot és a megelőző tizenkét hónap alatt előtörlesztés nem volt.

 • Hitelkockázat

  A bank kockázata, mely az általa hitelezett személy vagy cég jövőbeli fizetőképességéből ered.

 • Igazolt jövedelem

  Szabadon (azaz az adók és járulékok levonása után) elkölthető pénzösszeg, melyet a magánszemély bankszámlájára, vagy készpénzben havi rendszerességgel kap. Igazolt havi nettó jövedelemnek nevezzük azokat a jövedelmeket, melyeket hivatalos dokumentumokkal tudsz igazolni, pl. NAV (APEH) jövedelemigazolás, bankszámlakivonat, munkáltatói igazolás, nyugdíjrészletező.

 • Társkártya

  Meglévő banki folyószámlához tartozó második vagy további bankkártya. Általában házastársnak, vagy családtagoknak szokták igényelni.

  Ha szeretnéd megtalálni a számodra legmegfelelőbb hitelkártyát, nézz körül a hitelkártya összehasonlító oldalunkon.

 • Bevásárló kártya

  Speciális hitelkártya, mely a bank és egy kereskedő cég közös terméke. A bevársárlókártya kondíciói általában azonosak a hitelkártya kondícióival.

FONTOS! Nem biztos, hogy a kiválasztott hitelkártyát meg is kaphatod.
A fent szereplő adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek és nem jelentenek teljes körű tájékoztatást.
Az egyes termékek ugyanazon szempontok szerint kerültek összehasonlításra, ugyanakkor sorba rendezésükre, kiemelésükre nem feltétlenül objektív összehasonlítás eredményeképpen kerül sor. Azaz a feltüntetett paraméterek ugyanazon szempontok szerint kerültek kiszámításra és megjelenítésre, de módosításra kerülhet az adott termék megjelenített listában való elhelyezése, pozíciója. A színes kerettel kiemelt vagy "promóció" felirattal megjelölt termék az adott bank fizetett hirdetése. A kiemelés nélküli lista megtekintéséhez kattints ide.
A money.hu Hitelkártya-összehasonlítója automatikusan a keresési feltételeknek megfelelő első 15 találatot mutatja. A "További találatok" gombra kattintva a keresési feltételeknek megfelelő további 15 találatot mutatjuk felhasználóink részére.
A fenti hitelkártyákat csak a negatív KHR listán nem szereplők és megfelelő jövedelemmel (és adott esetben a bank által meghatározott egyéb feltételekkel) rendelkezők kaphatják meg az adott bank döntésétől függően. A bank által adott ajánlat eltérhet az általunk megadott adatoktól, amelyekért felelősséget nem áll módunkban vállalni.
A részletes feltételeket, kondíciókat minden esetben az adott bank vonatkozó Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltétele, Hirdetménye, vagy Kondíciós listája tartalmazza, amelyeket a bankok hivatalos weboldalán vagy az ügyfélszolgálatokon tudsz megtekinteni. A bankok mindenkor fenntartják maguknak a jogot a kondíciók változtatására.
Figyelemfelhívás: fontos tudni, hogy a táblázatokban jelölt adatok sorrendje nem a bankot, hanem annak adott termékét jellemzi. Az adatok megállapítása a mindenkor hatályos pénzügyi jogi és szakmai szabályok szerint történik. Időszakosan az adatokban és azok sorrendjében változás következhet be, az esetleges későbbi adatváltozásból eredő eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni.
A találatok között - a lehető legteljesebb tájékoztatás érdekében - azon bankok termékeinek paramétereit is megjelenítjük az általunk használt és közzétett metódus alapján, amelyekkel nem állunk értékesítői szerződéses jogviszonyban. Ezeknél a termékeknél az igénylés során nem tudunk segítséget nyújtani, így az ilyen találatoknál az "Tovább" gomb/felirat sem látható.