UniCredit Bank

UniCredit Bank

UniCredit Bank Hungary Zrt.

Székhely:1054 Budapest Szabadság tér 5-6.
Weboldal:http://www.unicreditbank.hu/
Internet banking cím:https://www.unicreditbank.hu/internet_bank/loginpage.xml
Telefonszám:+36 (1/20/30/70) 325 3200

Az UniCredit Bank Hungary Zrt. a Közép- és Kelet-Európában legkiterjedtebb, több mint 3800 fiókból álló bankhálózattal rendelkező UniCredit Csoport magyarországi tagja.

Az UniCredit Bank Magyarországon kedvező feltételek mellett kínál átfogó, rugalmas pénzügyi termékeket és szolgáltatásokat magánszemélyeknek, kis- és középvállalkozásoknak és nagyvállalatoknak egyaránt.

A magyar bankszektor egyik meghatározó szereplőjeként a magán- és vállalati hitelektől és a faktorálástól az európai uniós támogatásokkal megvalósuló nagy fejlesztési projektekig, a számlavezetéstől, bankbetétektől a vagyonkezelésen át a befektetési banki szolgáltatásig széles körű kínálattal szolgálja ki ügyfeleit. Ezt a választékot egészíti ki az UniCredit Csoport hazai lízingvállalata, az UniCredit Leasing Hungary Zrt, és a Pioneer Alapkezelő Zrt., valamint támogatja finanszírozási forrásokkal az UniCredit Jelzálogbank Zrt.

Az UniCredit Bank várja ügyfeleit fiókjaiban, telefonos ügyfélszolgálatán és az interneten is. Szakértő kollégáink egyszerűen és átláthatóan kínálnak konkrét válaszokat és valódi előnyöket azokra a kihívásokra és lehetőségekre, amelyekkel ügyfeleink napjainkban a való életben találkoznak.

Fiókok száma54 db
Ennyi fiókja van Magyarország területén.
Mérlegfőösszeg3 057,13 milliárd forint
2017. végi adat
Mérlegfőösszegről bővebben a fogalomtárban.
Anyavállalat(ok) nemzetisége olasz olasz 100%
Adatok forrása: Bankszövetség, banki weboldalak

UniCredit Bank Fiókkereső

Város: Írd be, melyik városban keresel fiókot!
 
Kerület: Jelöld be, mely kerület(ek)ben keresel fiókot!
Akár választhatsz többet is!