Erste Bank

Erste Bank

Erste Bank Hungary Zrt. és Erste Jelzálogbank Zrt.

Székhely:1138 Budapest Népfürdő u. 24-26.
Weboldal:http://www.erstebank.hu/
Internet banking cím:https://netbank.erstebank.hu/
Telebank szám:06 40 555 444
SWIFT kód:GIBAHUHB
Telefonszám:+36 1 298 0222
E-mail cím:uszolg@erstebank.hu

Az Erste Bank Hungary 1997 óta tagja az osztrák Erste Groupnak. Az elmúlt tíz évben az Erste Group Kelet-Közép Európa egyik legnagyobb pénzügyi szolgáltatójává vált, mely 8 országban (Ausztria, Csehország, Szlovákia, Románia, Magyarország, Horvátország, Szerbia, Ukrajna) több mint 50.000 munkavállalójával 17 millió ügyfelet szolgál ki 3.200 fiókból álló hálózatában.

A pénzintézet ügyfeleit 143 fiókján, valamint 453 bankjegykiadó automatáján keresztül szolgálja ki, melyeket 5 165 kártyaelfogadó hely egészít ki. Leányvállalatain keresztül az Erste Bank Hungary a pénzügyi szolgáltatások teljes skáláját lefedi, a kis- és középvállalati ügyfeleket pedig 21 kereskedelmi centrum várja. Ügyfélszám és fiókszám alapján az Erste Bank Hungary a magyar bankpiac meghatározó szereplője, mérlegfőösszege szerint a második helyet foglalja el.

Üzleti megközelítés:
Pénzügyi megoldások és szolgáltatások széles skálája áll rendelkezésre az ügyfelek teljes pénzügyi életútján: a termékcsoportok közé tartoznak a megtakarítások, befektetések, hitelek, tanácsadói szolgáltatások, valamint a lízing.

Földrajzi megközelítés:
A magyar piac áll a középpontban, ugyanakkor az Este Group helyi leányvállalatain keresztül Kelet-Közép-Európa számos országában a külföldön is aktív ügyfelek számára szintén kínál a bank pénzügyi szolgáltatásokat és tanácsadást.

Ügyfélközpontú megközelítés:
Az Erste Bank Hungary szoros kapcsolatot tart fenn valamennyi ügyfélkörével, legyenek azok magánszemélyek, kis- és középvállalatok, nagyvállalatok, vagy az önkormányzati szektor.

Szolgáltatások

Magánszemélyeknek:
Minden ügyfél segítséget kap elképzelései valóra váltásában, ugyanakkor a bank most és a jövőben is biztosítja számukra pénzügyi eszközeik biztonságát. Lakossági ügyfelek részére a pénzügyi termékek és szolgáltatások teljes skáláját kínálja az Erste Bank Hungary, például lakáshiteleket (jelzáloghitelt), vásárlási és vállalati hitelt, egyéni bankszámlát (köztük gyermekeknek és diákoknak szóló, speciális számlakonstrukciókat), bankkártyákat, elektronikus banki szolgáltatásokat (interneten, telefonon és mobilon keresztül), valamint befektetési és megtakarítási termékeket, továbbá privátbanki szolgáltatás keretében tanácsadási szolgáltatásokat és pénzpiaci termékeket.

Kis- és középvállalatoknak, valamint nagyvállalatoknak:
Mint az egyik vezető magyar pénzintézet a banki szolgáltatások terén megkerülhetetlen szerepet játszik a vállalati szegmensben is, ahol testre szabott termékeket, valamint speciális programokat és tanácsadási szolgáltatásokat tudnak igénybe venni a vállalkozói, kis- és középvállalati, valamint nagyvállalati ügyfelek.

Önkormányzatoknak, állami és non-profit szervezeteknek:
Az önkormányzatokkal, állami intézményekkel, non-profit szervezetekkel fennálló komoly kapcsolatai miatt a testre szabott pénzügyi termékek piacán ma már az Erste az első számú választások között van ezen az üzleti területen.

Fiókok száma125 db
Ennyi fiókja van Magyarország területén.
Mérlegfőösszeg2 267,59 milliárd forint
2017. végi adat
Mérlegfőösszegről bővebben a fogalomtárban.
AnyavállalatErste Group
http://www.erstegroup.com/
Tájékoztató adatok, egy banknak több anyavállalata is lehet, melyek nemzetisége különbözhet. Mi itt a legjellemzőbbet emeltük ki, az esetleges félreértésekért nem vállalunk felelősséget.
Anyavállalat(ok) nemzetisége osztrák osztrák 100%
Adatok forrása: Bankszövetség, banki weboldalak

Erste Bank Fiókkereső

Város: Írd be, melyik városban keresel fiókot!
 
Kerület: Jelöld be, mely kerület(ek)ben keresel fiókot!
Akár választhatsz többet is!